[]

Iphone 5 mi samsung mu ?

Arkadaslar bugune kadar hep iphone kullandim. Simdi telefonu yenileyecegim ama 5 mi yoksa samsung mu kararsiz kaldim ilk kez. Son zamanlarda samsungun modelleri de gozume hos gelmeye basladi.

Samsung alsam pismanlik duyar miyim ne dersiniz ?


 
ben duymuştum. 3 ay dayanamadım, verdim kardeşime. s3 almıştım iphone yerine. yani iphone5 beyaz al.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (06.07.13 13:49:21 ~ 15:20:49) 
ne beklediğine bağlı, daha gelişmiş işletim sistemi ve daha uzun pil ömrü için samsung. geri kalanı için iphone 5


  • christopher nolan  (06.07.13 15:32:59) 
o stabiliteyi bulamazsın baştan söyliyim
kurcalamayı sevmiyorum sadece yükle dediğimi yüklesin aç dediğimi açsın kapa dediğimi kapasın diyorsan iphone

stabiliteden ödün veririm ama daha fazlasını istiyorum diyorsan üst seviye androidler (benim gibi)
  • Fakin idiyıts  (06.07.13 16:18:43 ~ 16:19:04) 
Aslinda biraz degisiklik istiyorum, yani tlfonun ayni goruntusunden ve ayni menulerden sikildim. 2 sene oldu. Samsung son zamanlsrda gozume hos geliyor, kullananlarda cok memnun. Acikcasi karar vermek zor.


  • czn  (08.07.13 11:28:22) 
iphone 5


  • fuzuli  (08.07.13 11:53:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.