[]

Alman Hamam Böceği

evde odamda, mutfakta bi kaç tane görür oldum bunlardan.
nasıl kökünü kuruturum, nasıl uzak tutarım bunları.
fıtı fıtı dolanıyor ibneler ya. zarar vermezler, korkmuyorum falan ama pislik amk.

çaresi nedir lan :(

 
almanmıymış bu. raidin bi zınmbırtısı vardı alıp koyuyosun tuvalete banyoya mutfağa vs. 6 ay-1 sene gidiyor, kalmıyor bunlardan.


  • koyukalem  (05.07.13 23:13:02) 
Suya katılıp eve köşe bucak sıkılan ilaçlar var, zirai ilaçlar satan yerlerde oluyor. cam sil şisesinde falan kolaylıkla hazırlanıp uygulanıyor. Evi köşe bucak temizledikten sonra onu uygulayıp 1 hafta evi temizlemiyorsunuz. Evi kapatmanıza, evden gitmenize falan gerek yok. Uygularken cilde, yiyeceklere ya da göze temas etmediği sürece, insana zarar vermiyor. Temizlik yaparken de, o ilacı sıktığınız köşe bucak yerlere ilişmeden temizlik yapıyorsunuz. Etkisi 6 ay kadar sürüyor.

Ha ama evde evcil hayvan varsa, bu dediğimi unutun.

*İlacın adını söyleyemeyeceğim zira ben de hiçbir zaman öğrenemedim, 2 kere üst üste aynı ilacı uygulamak nasip olmadı o yüzden ama farklı farklı markalarla hep aynı sonucu aldım.
  • istinyede bekle  (05.07.13 23:17:09) 
Bu isi alman teknolojisi cozer.
Bayer maxforce. Siringa seklinde,macun gibi bisey koselere damlatiyorsunuz, buna dokunan hemen olmuyor, yuvasina goturup toplu katliam yapiyor.
www.backedbybayer.com
  • el desaparecido  (05.07.13 23:39:34 ~ 23:39:56) 
ilaçladıktan sonra evin dışarıyla olan tüm bağlantısı kesin. pencerelere tel, küvet ve lavabo giderlerine tıpa, yine banyo giderine tıpa takın. oralardan giriyor evlere bu ibneler.


  • ingilizce hazırlık  (05.07.13 23:40:24) 
hastanelere filan ilaçlama yapan böcek ilaçlama şirketleri var. silikon tabancası gibi bir şeyle yine silikonumsu bir ilaçları var. hayvanın ölüsünü de bulmuyorsun, direk kayboluyorlar 1-2 gün içinde. fobim var, bu sebeple çok rahat söylüyorum ki tesk ve kesin çözüm. yılda bir kere ilaçlatıyorum evi 80 liraya filan. bütün sene rahat.


  • dasher  (06.07.13 00:44:58) 
evi ilaçlatman gerek, bunlar çılgın gibi ürüyor, ezersen salgıladıkları bir sıvı sayesinde ölen hayvan aracılığıyla bile üremeleri gerçekleşiyor, nasıl bir azimdir, hayranım kendilerine. ama ne kadar geç kalırsan o kadar kalabalık olurlar. birden fazla gördüysen, yerleşmişler evin etrafına.

keşke ilaçlatmak dışında bir çözümü olabilse de, hayvancağızlar hayatlarını kaybetmese ama hakkaten başka bir çözümü de yok ne yazık ki. ben de 2-3 ay önce ilaçlatmıştım evi, ilaçlattıktan bir süre sonra ilacın da etkisiyle bir bir çıktılar meydana, sonra teker teker öldüler.
  • soso  (06.07.13 01:06:08 ~ 01:06:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.