[]

Bir Kız Yattığı Adamı Nasıl Çok Kolay Terkedebilir?

Birkaç gün önce beni terk eden sevgilimi anlamıyorum ve unutamıyorum :/

Benim anlamadığım eski türk filmlerinde özellikle olur ya;
adam kızı becerir, ertesi gün terk eder veya hamile kalır sonra nasıl bu bebekten kurtuluruz derdine düşer, aldırmaya zorlar hatunu falan...bizde tam tersi oldu :S

ben bu kızı sevmiştim yaa, evlenmeyi düşünüyordum, yani başına bi bok gelseydi gerekli sorumluluğu almayada hazırdım...hatta ben onu sekse falan zorlamadım, resmen o geldi yattı benimle. yaa fazla detaylara girmeden özet geçmek istiyorum.

2. buluşmamızda bana kendi dedi evine gidelim diye, kendi sevişti benimle, ben daha yeni buluştuk diye hiç öyle şeyler düşünmemiştim (2. buluşmamız dediğim ,o daha önce facede falan yazışıyorduk 5-6 ay. sonra bu beni görmeye geldi bulunduğum şehre, akşam 6'da buluştuk geceye kadar yedik, içtik bu gece burda kalayım yarın giderim dedi, dedim ev müsait değil annemle yaşıyorum seni otele yerleştireyim, otele yerleştirdim sende kal napayım burda dedi,dedim cebini açık tut buraya yakın kalıyorum hemen gelirim bişey olursa, neyse sabah 9'ta gittim görmeye, kahvaltı falan yaptık, parkta öpüşürken nolduysa beraber otele dönüp yattık yani buluştuğumuz günün 2.günü diyelim buna)

sonra ilişkimiz devam etti, ben onun okuduğu şehre falan gittim ama geçenlerde beni terketti :(

bir kız neden böyle yapar, neden yattığı adamı terkeder saçma sapan bir sebebpten, düşünüyorum düşünüyorum anlamıyorum...

kendiside öğretmen adayı, çıtı-pıtı hanım hanım kızlardan...

niye durduk yere girdi hayatıma, sonra çekip gitti
anlamıyorum, anlamıyorum...

ona telefonda falan birkaç şey söylemek isterdim ama ilerde barışma ihtimali olur diye kendimi tutuyorum, ama çokta üzülüyorum.

telefonda 20 dakkika dil döktüm yetmedi, geçende faceden seninle güzelce falan ayrılmak istiyorum, son birkez görüşmek istiyorum demiştim oda bana; 1 saatliğine okuduğum şehre gelebilirsin ama ağzınla kuş tutsan barışmıycam demişti, bende mesja atıp gitmemiştim, şimdi yaşadığı şehir aydın'a gidecek...telefonda söz aldım oraya gelip 1 kere göreceğim onu...konuşcağız ama nasıl bir kız bu anlamıyorum, anlamadım..güzel ve sevimliği bişeyde yaa :/

 
welcome to the real life. ne yani, bi tek erkekler mi yapıyo sanıyordun bunu :) bi sevişeyim sonra bakarım demiş, bakmış, olmamış demek ki.


  • roket adam  (05.07.13 19:50:00) 
welcome to the real life +1
öğrenin abi artık hakedene hakettiği gibi davranmayı. dil dökmüşmüş. çok ezikçe, üzgünüm.

  • dafuq  (05.07.13 19:52:42) 
Birinden ayrılmak için sevişmiş olmak ya da olmamak göz önünde bulundurulan kriterler değil. O yüzden beni neden terk etti sorununu yatmaktan bağımsız düşünün.


  • whoosie  (05.07.13 19:52:47) 
sakın uğraşma. gittikçe egosu tatmin olur gözünde aciz adam konumuna gelirsin. demek ki sevişmek o kadar da önemli bir şey değilmiş onun için. gelmiş yapmış gtmiş işte bu kadar.


  • meyveli yogurt  (05.07.13 19:54:11) 
Ben de hosgeldin yazcaktim, welcome demisler. :)


  • she was my baby  (05.07.13 19:57:46 ~ 19:58:02) 
Günümüzde insan ilişkileri ne yazık ki kaçan kovalanır minvalinde ilerlediği için peşinden koşmanı tavsiye etmem. Belki sen ilgisiz davranınca hırs yapıp geri döner. Ama bu ne derece sağlıklı sayılır, orası sana kalmış.


  • buff  (05.07.13 20:11:01) 
Hmm üzülme takma kafana ama kızlar genelde böyle dengesizler zaten. Anlık zevklerle hareket ediyorlar. Sadakat duygusu erkeklerde daha fazla. Hele ki Türkiye söz konusu olunca. Yattı diye sadık olacak diye bir şey tabiî ki yok ama bir kız genelde canı nasıl isterse, hangi karar ona hayatının daha güzel, kaliteli ve zevkli olduğunu düşündürecekse onu seçer.


  • only alcoholica  (05.07.13 20:40:44) 
o anlattığın hikaye sadece filmlerde oluyor.
bence çok sevişme odaklı düşünmüşsün. ne oldu da kız senden soğudu? veya o ne yaptı da işler ter gitti bence bunları düşün.
asla barışmam demiş neden öyle demiş mesela?
  • jimjim  (05.07.13 20:42:26) 
sanki bir debra morgan'mış bu kız. muhtemelen seni fuckbuddy olarak görüyordu sen duygusala bağlayınca o da terk etti.


  • neil manke  (05.07.13 23:14:50) 
gitme hacı paranla rezil olursun. iyice peşinde koşan ezik tip olarak görürsün. parana, zamanına ve enerjine yazık. o parayla viski alır arkadaşlarınla müzik açıp takılırsın. değecek insan var değmeyecek insan var yani. sevgilin olur o kadar yol tepersin her şeyi yaparsın da siktiri çekip de "ağzınla kuş tutsan olmaz, o kadar yolu gel bi saatimi anca ayırırım" diyerek seni resmen aşağılayan kıza gidilmez.


  • r_u_h  (06.07.13 01:11:32) 
bencil ve egoist olunca çok kolay oluyor ayrıca welcome to the real life +1


  • foradream  (06.07.13 09:54:45) 
aranızda bi tatsızlık yaşanmış olmalı yoksa neden barışmıycam senle desin ki!


  • derz dolgusu  (06.07.13 14:27:05) 
Performansın berbat. Sen duygusal olayım derken kıza hiçbir şey hissettirememişsin. Mayalar tutmamış yani, üzgünüm.


  • princess 0f suburbia  (08.07.13 13:09:50) 
olm uzulme lan sevişmeden ayrılanlar var .:D


  • zortlak  (08.07.13 13:12:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.