[]

gebze yüksek teknoloji enstitüsü

istanbul avrupa yakasından(şişli) gidilip gelinir mi buraya okumaya. ulaşımı nasıl allahın dağında mı yoksa gebzenin içinde mi? bi de değer mi o yolu çekmeye.




 
günde 7 saatini yolda gidip gelmeye harcayabileceksen neden olmasın.Bence mantıklı değil ama.


  • kantocu.  (05.07.13 19:15:34) 
hocam okul iyiyse, diploması ipleniyorsa, imkanları ganiyse kızlar bolsa filan :) neden olmasın yani.


  • isildur  (05.07.13 19:17:14) 
okul iyi sayılır,diplması da yerine göre iplenir ama kız arıyorsan orada bol bol kıl yumağı mühendisle karşılaşacaksın :))


  • kantocu.  (05.07.13 19:20:03) 
o yol çekilmez en fazla 1 ay gidip gelmeye dayanabilirsin sonra isyan edersin. şişliden metrobüsle bu tarafa geçicen sonra bi daha otobüse binicen 1 bucuk saat yol sonra bi yarım saat minibüs falan çok zor.

baya da dağ başı bi yerde okul ismi de bilinmiyo mimarlıkta okuyan arkadaşlar var orda herkes özel mi ora hangi üni falan gibi saçma sorular alıyorlar.

puanın yetiyosa git başka yerde oku derim.
  • gramofon  (05.07.13 19:24:55) 
Gebze'de oturmadıktan sonra o iş yaş. En fazla tuzla-pendik falan olur. Şişli'den gidip geleyim dersen telef olursun.


  • alperz  (05.07.13 19:34:16) 
okul iyi iyi olmasına da o yol seni bitirir. tuzla'da ya da kartal'da eve falan çık.


  • zgrydn  (05.07.13 19:36:30) 
eve çıkamam zaten okulun ilk senesinden sonra askere gidicem bu iş yatar teşekkürler hacılar.


  • isildur  (05.07.13 19:41:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.