[]

Almanca öğrenmek ?

Yaz döneminde vakit geçirmek için Almanca öğrenmeye başlamak istiyorum.

Ekşiduyuruya biraz baktım burada herkes Erdem Karabulut 'un Almanca Dilbilgisi kitabını önermiş. Bu kitap iyi midir?

Dilbilgisi olarak hangi kitabı takip etmeliyim?

Kelime ezberlek için ne yapayım?

Rosetta Stone indiriyorum. Eylül ekime kadar ne kadar geliştirebilirim kendimi?

 
rosetta stone + gramer kitabı ikilisiyle başlangıç seviyesi iyi atlatılıyor, tecrübeyle sabit. fakat almanca cümle yapıları ve artikellerden doğan garip gramer kurallarından dolayı biraz zor bir dil. alt seviyeden sonrasına ilerlemek daha zor olacaktır. soracağın bir şeyler olursa mesaj atabilirsin.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (05.07.13 05:26:57) 
Mobil oldugum ıcın mesaj atamadım. Grammer Kıtap olarak ne onerırsınız?

Aynen. Ben de zaten kendımce bıraz temel olusturayım, dıle ısınayım ondan sonra ekım gıbı bı kursa baslarım dıye planlıyorum.

Tesekkurler
  • raskolnikov2  (05.07.13 05:34:44) 
dict.cc

dostunuzdur arkadaşınızdır.
  • heritage  (05.07.13 05:34:48) 
heritage +1 dict.cc gibisi yok arkadas. ingilizceniz varsa bir cok kalibi direk girin.. kitapta falan ogrenemeyeceginiz bir suru sey ogrenirsiniz..

edit: bu arada kitap olarak su iyi Örneklerle Bugünkü Almanca - Muammer Özsoy
  • babamasoliimbananickaldirsin  (05.07.13 05:45:59 ~ 05:52:49) 
dil bilgisi için şu kitabı önerebilirim: (git: www.amazon.co.uk)


  • hayat putlarla guzel  (05.07.13 05:49:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.