Giriş
(4)

Üniversite Tercihleri:

yalnız_efe
Arkadaşlar ben 60 bindeyim işletme tercih etmeyi düşünüyorum.Ancak ingilizcem yok gibi birşey :(.İşletme de ingilizce önemli dediler onun icin en azından %30 ingilizce olan işletmeleri düşünüyorum.Kurs vs. ile ögrene bilirmiyim pek bilmiyorum hic aram olmadı ingilizceyle. okulu bıtırınce sertifia a
Arkadaşlar ben 60 bindeyim işletme tercih etmeyi düşünüyorum.Ancak ingilizcem yok gibi birşey :(.İşletme de ingilizce önemli dediler onun icin en azından %30 ingilizce olan işletmeleri düşünüyorum.Kurs vs. ile ögrene bilirmiyim pek bilmiyorum hic aram olmadı ingilizceyle. okulu bıtırınce sertifia alırsın dıyenler oldu ancak sertifa almak koalymıs ben ing bilmeden işe baslarsam işte bi sıkıntı olurmu onu da bılmıyorum.Sizin anlıyacagınız kafam allak bullak Beni biraz aydınlatırmısınız?
0
yalnız_efe
(04.07.13)
ingilizce bilmeden işe başlarsam sorun olur mu mu? o ne demek? adam sana şu belgeyi çevir, hongkongdaki yetkilerle görüş derse napacaksın? adam ingilizce bilen eleman arıyorsa, ingilizcesini kullanacak ki arıyor. ingilizce bilen akıllıdır ben ingilizce bilen biri alayım demiyor kimse. hatta bir çok yabancı firma ingilizce mülakat yapıyor.
0
utkucbkc
(04.07.13)
işletme iktisat v.s okumayın, okutmayın. neredeyse köylere bile iibf açacaklar. pişman olursunuz. potansiyel işsiz şu andaki iibf öğrencileri.
0
Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebilece
(04.07.13)
tamm ne kızıyon ogrenırık
0
🌸yalnız_efe
(07.07.13)
öncelikle işletme okuma diyen cahillere lütfen aldanma. 500 binle girilen uzaktan eğitimle okunan işletme mezunuyla diğerlerini bir tutar bunlar.

ingilizce bilmeden demiyorum bak, ingilizceyi "ana dilin gibi" bilmeden işletmeden mezun olma. öyle kursla falan halledebilecek bir şey değil, direk dersleri ingilizce öğrenmen lazım. ingilizce biliyor musun diye sormuyorlar, yabancı dil ne var diyorlar. ingilizce bir yabancı dil değil yani artık.
0
tescillimarka
(07.07.13)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.