[]

Toric astigmat lens tavsiye!

Acuvue OASYS TORIC kullanıyorum 6 aydır yeni set lens alıcam da PureVision 2 HD denemeli miyim sizce?




 
Biofinity Toric de varmış.


  • kurdeşen jack  (04.07.13 18:20:58) 
bende astigmat olmadığı için biofinity'nin normalini kullanıyorum ve çok memnunum. gece lensle yatabiliyorum, havuza giriyorum, hiç bi sorunu yok. gözümde olduğunu bile hissetmiyorum. genelde 30. günde değiştiriyorum ama 5-10 gün üşendiğimden değiştiremediğim oluyo, yine de sorun yaşamıyorum. haftada bir gözleri dinlendirmeyi önermişti doktorum, haftada bir olmasa da 1.5-2 haftada bir dinlendiriyorum. tavsiye ederim yani.


  • jpsartre  (04.07.13 18:31:44) 
SAKIN!!
Dünyanın en kötü lensi! antik.eksisozluk.com sözlükte de yazmıştım.

sol gözümde acuvue, sağ gözümde purevision 2 hed kullanıyorum. sol gözümde sıkıntı yokken, sağ gözümün lensi her gün 15 dakika ekstra uğraştırıyor. zaten lens çok kalın, batıp duruyor. kafayı yiyecek gibi oluyorum her gün.
üstelik, eyelner, göz kalemi gibi şeyler direkt bulaşıyor lense. diğer gözüme de eyeliner çekiyorum ama acuvue'de sorun yok. sağ gözüme ne sürsem hooop, direkt lenste.

ayrıca görüntü kalitesi diye bi şey yok, fasa fiso.

aman uzak durun.

biofinity de kullanmıştm, çok kalın ama sorun yaşamamıştım. normal purevision ve softlens 66 da fena değil. ama rahatlık açısından acuvue en iyisiydi şimdiye kadar.
  • black sabahat  (04.07.13 19:22:50 ~ 19:23:11) 
bende de astigmat var acuvue oassys ile hiç rahat edemedim.


  • gorki  (04.07.13 19:32:31) 
Ben de toric kullanıyorum, Oasys i bir hafta kullanamadım. PV 2 HD kullanıyorum epeydir. Eh işte. Tek sorun sanki 30 günlük değil de 15 günlük bu lensler. 15 günden sonra bi iğrençlik oluyo. Bi de her gün takıp çıkarıyoru.


  • roket adam  (04.07.13 19:47:12) 
Acuvue 6 aydır kullanıyorum 2 hafta çıkarmadığım oldu batma, bulanıklık vs nerdeyse hiç yaşamadım. En iyisi aynen devam etmek sanırım.


  • kurdeşen jack  (04.07.13 19:50:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.