[]

24 yaşında iett bilgi teknolojileri müdürü

buyrun bir akp vakası daha.

www.iett.gov.tr


 
linke baksana birader.


  • dramadi  (04.07.13 17:42:24) 
sasirdik mi?


  • she was my baby  (04.07.13 17:43:26) 
akıllı ulaşım sistemleri müdürüde 86 doğumlu :)


  • dramadi  (04.07.13 17:50:28) 
sozluge yazdim. (bkz: iett bilgi teknolojileri genel müdürü)

edit: genel'i fazladan yazmisim istemeden.

tasinmasi icin istekte bulundum.
  • she was my baby  (04.07.13 17:54:25 ~ 18:05:24) 
Siz de çocukluktan itibaren aralarında olup faal çalışın ve opsiyonel olarak babanız da o taraflarda tanınmış bir adam olsun; genç yaşta her türlü müdür olursunuz, gemicik bile alırsınız dert mi? :)


  • jesterdvine  (04.07.13 17:56:41) 
Vay arkadaş ya... Aynı yaştayız, aynı işi yapıyoruz ben hala bu işin gurularını görüp "Lan hiçbirşey bilmiyorum, daha çok çalışmalıyım" diyorum. Gecemi gündüzüme katıyorum, bir başkası tepeden inip müdür oluyor.

Günahını almayayım ama bu yaşta hele de bilişim sektöründe kimse müdür filan olamaz. Ahanda şu da zat-a ali'nin Linkedin profili : tr.linkedin.com
  • burka  (04.07.13 17:56:55) 
adam bir kere isimden kazanıyor adın Muhammed, Mücahit vs olursa 1 adım öndesin, benim işyerimde de 2 yıllık çalışanı müdür yaptılar(badem severdir kendisi), göze batmıyor mu batıyor,,,tamam yap arkadaş kendi adamını yandaşını koru da bu kadar da olmaz a.q.


  • bisanthe  (04.07.13 18:08:20) 
işte istanbul'un trafik sorunu bundan çözülmüyo:)


  • karamell  (04.07.13 18:13:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.