[]

Yeni ehliyet 101 TL olacakmış

Bu ücret hakkında ne düşünüyorsunuz? 24 milyon ehliyetli insan ehliyetini yenilemek zorunda olacak.




 
x/y= 101 çıkmış işte.

y= ehliyetli insan sayısı.
x= herhangi bir gider, ihtiyaç, açık
  • neyleyim  (04.07.13 15:40:19) 
e o ehliyetler yenilenirken herkes sağlık raporu alacak onuda ekle istersen


  • ayhsegul  (04.07.13 15:46:17) 
gider, ihtiyaç ve ihtiyaçları karşılamanın yolu bizlere mecburi ödemeler çıkarmak olmamalı. hükümetin havaya savurduğu tonla para var ve bunu görmek için illa hükümet karşıtı olmak gerekmiyo sanırım. zaten ehliyeti de gelir kapısı olarak gördüklerinden direksiyon sınavından arabayı kaldıran geçiyo, hocam da aynı şeyi söylemişti. yollar zaten birsürü bi bok bilmeyen şoför kaynıyo. bide böyle şeyler yapmak, ötvyi artırmak, alkole sigaraya zam yapmak mı açığın çözümü?

ayrıca sağlık raporlarımızı da yenilememiz gerekicekse aile hekimlerinden alın, ücretsiz veriliyo.
  • gupon  (04.07.13 16:19:38) 
anlamadığım bişi, ehliyet zaten 101 tl? bi de sağlık raporu (tanlış hatırlamıyorsam 45 yaşından sonra istiyorlar yenilemede)


  • ben smyrna  (04.07.13 16:40:48) 
Olağanüstü seviyedeki sabırlı eşimi, baya saydırırken gördüm. Öyle bir olaya vesile olmuş ve ekonomiyi halktan değerli kağıt diye kakalayarak ekonomiyi düzeltmeye çalışmak enteresan.

Bir sonraki sefere de, nüfus kağıtlarına yaparlar.
  • makarnaci  (04.07.13 17:48:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.