[]

Hangisinin Kitaplarını Önerirsiniz

Çok fazla kitap okumayı seven birisi değilim. Can sıkıntısına iyi geldiği için biraz komikli şeyler bulunca okuyorum. Umut Sarıkaya ve Murat Menteş'i seven aşağıdakilerden hangisinin kitaplarını sever:

-Hakan Günday
-Emrah Serbes
-İhsan Oktay Anar

İki-üç kitap almaya gideceğim yarın önerdiğiniz kitap var mı?

 
ucunu de okumadim ama emrah serbes diyorum.


  • she was my baby  (04.07.13 03:22:49) 
emrah serbes okumadım ama hakan günday ve özellikle ihsan oktay anar böyle "çerez" yazar değildir, böyle bir listede bulunması ayıptır.

kafanızı dağıtmak için karikatür dergileri iyi bir seçenek olabilir.
  • tescillimarka  (04.07.13 03:36:27) 
@sinagogda mum yakan ateist imam: alakasını sormadım zaten panpa. bunları daha önce okudum ve sevdim dedim. bunu seven bunlardan hangisini daha çok sever diye sordum. niyetim yarın erken kaybedenler, kinyas ve kayra'yı almaktı. sözlükte başlıklarını falan inceledim ve sevebileceğimi düşündüm.

en iyisi emrah serbes'ten devam. hem murat'ın arkadaşı, hem tüyap interexpo'da iki yıldır konuşmasını beğenerek dinledim, hem direnişçi, hem, hem...
  • wertyu  (04.07.13 03:45:36) 
@zxcv : sevmek ne kelime ben de gezi'deydim:) bir aydır zaman zaman halk tv dışında hiç tv izlemedim. eğer direnişçilerle ilgili bir şey söylediyse ya da gazetedeki köşesinde yazdıysa özet geçer misin? söylese de adamın kitapları güzel be panpa. Dublörün Dilemması'nı ve Korkma Ben Varım'ı iki-üç günde beğenerek bitirmiştim.


  • wertyu  (04.07.13 04:02:16) 
murat menteş,

Gezi Parkı eylemcileri…
Türkiye'yi seviyorlar ve memlekete millete unutulmaz hizmetler sunan Başbakan Erdoğan'dan da büyük ölçüde memnunlar.
Ona gıcık olanlar bile asla düşmanlık veya tiksinti duymuyor.
Bundan eminim.

dedi.
üstü çizilesi insan. direk geç okumaya değmez.

ihsan oktay anar, biraz ağır kaçabilir. ama illa okuyacağım dersen puslu kıtalar atlası'nı al.
ama bence emrah serbes al, tam çok fazla kitap okumayı sevmeyenlere göre bence.
  • leadzeppelin  (04.07.13 04:24:54 ~ 04:31:58) 
@leadzeppelin: 8 haziran akşamı çarşı grubu'nun yürüyüşüyle geziye geldim. İşin komik tarafı da gece Gezi Parkı'nda çömmeye yer bulamayınca bulamayınca Akm'nin önündeki bayrağın altında yeni aldığım Ruhi Mücerret'i okudum. yazıklar olsun. gerçekten de üzüldüm.


  • wertyu  (04.07.13 04:35:49) 
baktım da samed Karagöz de yigit bulut zekasinda şeyler paylasmis ve afili filintalar ekibinden ayrılanlar falan olmus. lan ben bu adamlarin klark programini, standat fm deki sohbetlerini dinlerdim.simdi harcadigim zamana acıyorum.bu arada karar verdim. yarin hakan gunday'in pic romanını ve emrah serbes-in erken kaybedenler'i alacağım.


  • wertyu  (04.07.13 05:14:04) 
1. İhsan Oktay Anar -puslu kıtalar atlası...
2. Emrah Serbes
Diğerini tanımıyorum.
  • tiny penny  (04.07.13 07:12:01) 
hakan günday size ağır gelebilir. bence onu en sona atın. kinyas ve kayra'dan vazgeçin.
içlerinde en rahat okunabilenin emrah serbes olduğunu düşünüyorum, bence onla başlayın. ihsan oktay anar'a için ise gidin kitapçıda biraz okuyun deneyin, d&r filan okuma yerleri var, eğer sevebilirseniz alırsınız..

  • kaputt  (04.07.13 08:12:35) 
tam aradığınız aslında Alper Canıgüz'ün Alper Kamu serisi (2 kitap)


  • spadram  (04.07.13 11:32:08) 
Hakan Günday'ın Piç kitabını,
Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır ve Son Harfiyat'ını
İhsan Oktay Anar'ın Puslu Kıtalar Atlası'nı okudum.

Piç kadar anlamsız ve boş bir kitap okumamıştım hayatımda, Albert Camus özentisi ama başarısız bir kitap, sonlara doğru bıraktım boşa vakit kaybetmemek için zaten. Ama pek kitap okumayanların çok sevdiğine tanık oldum, bunlardan biri de kardeşimdi. o yüzden deneyebilirsiniz.

Emrah Serbes'in kitapları Behzat Ç.'nin ilk sezonu. Sevdiyseniz okuyun derim, her kitap filminden/dizisinden daha güzeldir sonuçta.

Puslu Kıtalar Atlası ise okurken eğlenceli ama ağır bir kitaptır. Yine de vakit geçirmek için okuyabilirsiniz, sonuçta bir romandır ve üstünde uzun uzun düşünmeseniz bile güzel vakit geçirtir. Ancak dili de biraz ağır gelebilir size, bilginiz olsun.

özet: emrah serbes
  • vejeteryanvampir  (04.07.13 12:17:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.