[]

Araba tutmasına önlem

Beni araba tutuyor cocuklugumdan beri, ilk 10 dk içinde baslıyor mide bulantım. Hiç uzun mesafeli yolculuklara cıkamadım o yüzden. Bulantıya önlem olsun diye kullanacagımız bi ilaç var mıdır?




 
antiem idi sanırım.


  • tescillimarka  (04.07.13 02:39:33) 
çocukken beni de tutuyordu şehirlerarası otobüsler falan. bunu engelleyen bi ilaç var, onu kullanıyordum hep. adını bilmiyorum ama eczaneye söyleyince veriyorlar.


  • ritu vs asas  (04.07.13 02:41:31) 
pirinç ve fasulye tanesi gibi içerde şişip seni rahat tutacak şeyler en güzel ilaçlardır. kocakarı ilacı gibi gelebilir ama annneannem çok fena araba tuttuğu halde sadece bi kaç pirinç ya da bi iki fasulye yutuyor. %100 çalışıyor yoksa ben o kadını uzun yolda çekemezdim.


  • patavatsiz insan  (04.07.13 03:01:00) 
antiem +1


  • archery  (04.07.13 03:47:02) 
antiem i reçetesiz alamazsın, ama gayet etkilidir. metpamid ya da emedur alabilirsin.


  • zenlaid  (04.07.13 08:14:46) 
metpamid ampul 1×1. recetes8z satilir.
tableti cok ise yaramıyor

  • the kene  (04.07.13 09:05:03) 
Emedur drj. yolculuktan 30dk önce 1 tane yeterli.


  • primarymaster  (04.07.13 09:15:37) 
ilaçlara bulaşmadan önce beyaz leblebi.


  • lazpalle  (04.07.13 09:40:35) 
emedur+1
gözleri kapatarak kulaklıkla müzik dinlemek bi çok kişiye iyi gelir.

yolu rahat görebileceğiniz şekilde ön koltuğa oturun mutlaka, ama yolu izlemeyin. direkt tam karşınızdaki ufuk çizgisine bakın. kesinlikle yanlardan sürekli akan direktir ağaçtır o tür şeylere gözünüz takılmasın.

çok bulandığı zaman, uçaklardaki çarpma pozisyonu gibi iyice öne eğilip başın bacaklarının arasında bekle bi süre.
  • nicki martin  (04.07.13 10:28:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.