[]

ataturkiye

az önce rast geldim de fark ettim.sözlük duyuru yazarıymış zaten.sözlük duyuru haberler arası derken olanı falan görüp,hakkında yazılanları okuyup birdenbire bir fena oldum.

keyfim kaçtı.sanki çok yakın arkadaşımmış gibi bir hale geldim.halbuki olanı biteni ilk defa okuyorum.böyle birinin varlığını bile ilk defa fark ediyorum malum şimdi yok ya zaten.
şimdi de içimi dökmek için yazıyorum biraz da ama niye bu kadar etkilendim ,genç oluşundan mı kaynaklandı.hakkında yazılanlardan mı? entry lerin samimiyetinden mi? ya da tüm bunlar gecenin verdiği ağırlıkla birleşince mi böyle oldum ?

çok merak ediyorum ama.yaşayışını fotoğrafını konuşmalarını sohbetini arkadaşlığını dostluğunu.
her ne kadar o ihtimalim olmasa da.

neyse bakalım ,iyi geceler

 
olur öyle, insan ölümü hatirliyor. daha dün buradaydi lan, birlikte cay icmistikleri hatirliyorsun.

ben atatürkiye'yi başka bir vesile ile hatirliyorum aslında, ne zaman burada ilgi orospusu birilerini görsem, bak isim de vereyim bir shedracon mesela, ne zaman ottan boktan meseleleri dünyanın en büyük meselesi gibi anlatip cevap vermezseniz hepinizin agzini yüzünü sikerim lan niye cevap vermiyorsunuz diyenleri görsem, ne zaman istedigi yalanlari duyamadiginda cirkeflesen birilerini görsem, sen kalsaydin da bunlar gitseydi diyorum atatürkiye'nin ardindan.

kendisini tanimam etmem, burada görüyorduk aferin akilli cocuk diyorduk.
  • atmacaged  (04.07.13 01:16:11) 
benim de dikkatimi 30.000 konusu çekti. 30.000'e yaklaşan var. onun sayısını 100.000 filan yapsa birisi..


  • ben smyrna  (04.07.13 01:37:23) 
Ben de senin gibi tanidim kendisini.. uzaktan... cok sonra... Senin gibi etkilendim, huzunlendim.
Topragi bol olsun.

  • nax  (04.07.13 01:55:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.