[]

Volkan Konak Konseri

Volkan Konak'ın düzenli olarak sahne aldığı bir mekan var mıdır?
Annem uzun süredir gitmek istiyordu canlı olarak izlemek için, bu akşam biri bana gelsin'de izleyince "bi götüremedin beni şu adamın konserine" diye isyan etti. Bir götüreyim diyorum da nasıl ve nerede?



 
Volkan konak'ın önümüzdeki programı şu şekildedir; (artık hangisi size uyarsa ona göre karar verin, volkan konak karayemiş'te çıkardı ama orası kapandıktan sonra öyle belirli bir mekanda sahne almıyor.)

7 MART ANKARA HOTEL ETAP ALTINEL OTELİNDE

8 MART İSTANBUL TUZLA

13 MART BEYAZ SHOW

14 MART TRABZON

17 MART SAKARYA UNİVERSİTESİ

20 MART BURSA

24 MART İZMİR

27 MART İSTANBUL TITANIC OTEL
  • diaspora  (07.03.09 06:05:31 ~ 06:07:47) 
@diaspora: tuzla konserinin biletlerini nereden temin edebiliriz, bir fikrin var mı?


  • teritori  (07.03.09 10:27:07) 
@teritori: volkan konak'ın şirketini 212 4136040 nolu telefondan arayarak detaylı bilgiyi alabilirsiniz.


  • diaspora  (07.03.09 10:36:25 ~ 10:38:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.