[]

İTÜ Bilgisayar Türkçe vs İngilizce

İTÜ Bilgisayar yazmayı düşünüyoruz. Puan %30 İngilizce olanı tutuyor ama. İTÜ'de okuyan/mezun birileri iki bölüm arasındaki farkları yorumlayabilir mi acaba?

İkinci senenin başında İngilizce'ye geçiş varmış sanırım, bu ne kadar kolay olur?
Genelde en az %30 İngilizce ders almak gerekiyor ama daha fazla da İngilizce ders alınabiliyor diyorlar. Bu olay ne kadar doğru/kolay?

Şimdiden teşekkürler.

 
Selamlar itunun yayınladığı listede %30 gibi bir şey göremiyorum sadece ingilizce ve Türkçe var.


  • hepta  (03.07.13 16:59:23) 
@hepta, belki baktığın kılavuz hatalıdır, şurda anlatıyorlar olayı.

www.bb.itu.edu.tr
  • zgor  (03.07.13 17:02:48) 
o olay doğru.
yalnız bu saatten sonra girenler zaten %100 ing olacak diye biliyorum. (%30 hala devam ediyor da olabilir)
bir farkı yok.. hatta türkçe'ye yerleşince de istesen ing.'lerden bir dolu ders alabilirsin.
bence en kolay hangisi oluyorsa ona gir.
ha bir de "ing hmm çok havalı" kafasında hiç olma sakın. sanki mühendislik eğitimini sen anadilinde çok iyi anlayabiliyorsun da ; ya da hocalar iyi anlatabiliyor da ;ya da ing almak istesen hocalar şakır şakır ing konuşabiliyor da... peeeh.
hiç bunları kafana takma kardeşim, hangisi kolay oluyorsa onu yaz.
  • jimjim  (03.07.13 17:03:35) 
guncel.itu.edu.tr

o zaman burdaki türkçe aslında %30 ingilizce mi ?
  • hepta  (03.07.13 18:15:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.