[]

bu adamlar dalga mı geçiyrlar?

dün vucutgelistirme.com a girdim baktım domain alınmış, içinde de 35.000 dolar gibi uçuk bir fiyat yazıyor. Dedim bunlar öylesine yazmış belli ki bi mail atiyim, mail gönderdim ve adam bana cevap olarak zaten sitede de yazıyor fiyat 35.000 dolar yazmış. Yüzbinlerce dolara satılan domainler olabilir ki direkt olarak bu domainler günde binlerce defa aratılıyor ve genelde ingilizce domainler oluyor. Lan sen kıytırık türkçe domainin neyine 35000 dolar diyorsun. Tamam keyword olabilir ama bana çok çok uçuk geldi. Sizce de öyle değil mi? Yoksa ben mi abarttım?




 
ya para saymayı bilmiyorlar ya da dayak yememiş ibneler.


  • all girls dream  (03.07.13 14:50:10) 
yok ebesinin diyesim geldi birde dolar demiş hehe şaka gibi


  • Aşk Adamı  (03.07.13 15:00:08) 
vücut geliştirme ürünleri falan satarak iyi para kazanılabilir. ama 35bin etmez tabi.


  • tescillimarka  (03.07.13 15:28:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.