[]

uzun yol için benzin / petrol firması önerisi (dizel için)

normalde full'den alırdık ama kapandı malum, pompa fiyatları üç beş yakın olsa da belki bileniniz vardır hangi firma daha uygun, hangisinden memnunsunuz.

çok araba kullanan biri değilim, şehir içinde de hangi istasyona denk gelirsem girer alırım. lakin yakın bi zamanda yaklaşık 1000 km yol yapacağım ve bu da hemen hemen bi depo gidiş, bi depo dönüş, 2-2,5 depo yakıt demek.

araç dizel.

~
istanbul'dayım.

 
firmaların kredi kartı kampanyalarına bakın shell bp opet vs. alın


  • kisa  (03.07.13 12:12:29) 
önemli olan fiyattan ziyade devamlı olarak aynı firmadan almak diye biliyorum.fiyat/perf. için tek bir firmada karar kılıp hep ondan alın.


  • kendihalindekiyaratık  (03.07.13 12:13:19) 
bu aralar hep opetten aliyoruz biz dizeli cunku hayvani bir indirim var.. ve babamin sikilmadan etmeden surekli yaptigi hesaplara gore indirim olmasina ragmen opetten aldigimiz mazotla digerlerinden cok daha fazla yol katediyoruz.

ama turkiye capinda degildir heralde buradaki istasyon icin gecerlidir indirim. hangi sehirdesiniz
  • babamasoliimbananickaldirsin  (03.07.13 12:17:33) 
opeti tercih edebilirsiniz, bir de yapıkredi bankasının opet kartı var, onda da opet icin ekstra yakıt puanı var, dolmuşcular, toptancılar vs hep onu kullanıyor, hala veriliyorsa yapıkrediden bir araştırın bence (eğer yapı krediye ait worldcardınız falan varsa üyelik ücreti falan da almıyordu bir zamanlar ama şimdi durum nedir bilemiyorum)


  • primetime  (03.07.13 12:21:13) 
Aynı dağıtım şirketinin fiyatları farklı yerlerde en fazla 3 kuruş fark eder. Ben genelde Opet'ten alıyorum. (istasyonları temiz, yakıta güvenilir)

Şehirler arası yollarda bulunan markasız/denetimsiz yerlerden almayın. Her türlü filmi çeviriyorlar.

Kredi kartı ile alacaksanız kampanyalara bakmanız mantıklı.
  • cosa nostra  (03.07.13 12:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.