[]

marmara uni. iletisim fakultesi

marmara uni. Gazetecilik hakkinda bilgi alabilir miyimm? Basari siralamam 12.000 arkadaslar




 
iletisim fakultesi okumayin arkadaslar, yapmayin kendinize bunu:( ben ettim siz etmeyin:( ille de gazetecilik okumak istiyorsan, acikogretime yazil ve bi yerde staja basla. zaten 4 yil sonra okul bittikten sonra staja baslarsan da ucretsiz calistiracaklar.


  • euteamo  (02.07.13 22:34:15) 
euteamo +1
marmara pişmanlıktır... ille iletişim istiyorsan, anadolu üniversitesine falan yönel. ilk iki yıl alan dersi vermiyorlar zaten. yani istanbul'da bir şey yapamayacaksın. Anadolu'nun eğitimi çok daha iyi, kendini bizim gibi Marmara'da harcama derim.

  • blues buzz  (02.07.13 22:57:50) 
Anadolu iletişimde zirve diyorlar. Şu an televizyonda gördüğümüz ve görmediğimiz(kamera arkası) çoğu kişi Anadolu mezunu ve aralarında bir Anadolu ekolü bile varmış.


  • grgn  (02.07.13 23:03:11) 
marmara iletişim tırt afedersin... kuzenim marmara gazetecilik mezunu farklı işlerde çalıştı, şu an çok alakasız bir işte çalışmaya devam ediyor.
kardeşim marmara RTS mezunu, ev hanımı oldu.
marmara iletişimde pratik "0" diyorlar anca akademisyen olursun.

bir diğer kuzenim maltepe RTS de okuyor, o daha aktif bak.

detay istersen mail adresini ver, kuzenimden ve kardeşimden daha fazla detay isteyebilirim.
  • late viper  (02.07.13 23:33:00 ~ 23:34:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.