[]

house md. izlemiş olanlar toplanın bi

2. sezonun ortalarındayım ama baydı artık her bölüm bi hastalık durumu. rıza baba ve ekibi gibi house ve adamları da. sorum 8. sezona kadar böyle mi ilerliyor bu dizi? spoiler vermeden söylerseniz sevinirim. öpüldünüz ^^




 
evet canım. ben de 5ın bı yerlerınde bırakmıstım


  • sen uyurken  (02.07.13 21:20:15) 
bi ara bayiyor ama sonra tekrar sariyor. olsa da tekrar izlesem.


  • she was my baby  (02.07.13 21:21:56) 
genel olarak evet. bi akis rutini var dizinin. biri gösterilir bölüm basinda, ona odaklanirsin sonra baskasi hastalanir hemen yaninda, sonra house a gelir olay, almak istemez ama ilginc bisi olur semptomlara uymayan, sonra kabul eder, milletle ugrasir, pislik yapar, hastalik milyonda bir görülür filan, bir kac farkli hastalik teshisi konur, tedaviler yapilir, hasta ölüme cok yaklasir ama ölmez direnir, sonradan house "hasktir" der, hastaligi bulur, arada bir gec kalir hasta ölür ama %90 kurtulur, millet "bu kadar gicik olmak zorunda misin house" der, bölüm biter.

rutini bu. ama olaylar güzel isleniyo genele yayilmis birde hikaye var. maceralar oluyo. seversen bu rutini cok güzel dizidir. ama diger türlü sikilabilirsin.

birde house öyle 5 bölüm arka arkaya seyredilmez, sikar, bayar. günde 1-2 doz alinir maksimal.
  • serabetan  (02.07.13 21:24:30) 
house da hasta tedavisi standarttır. teşhis konulumaz, son dakikada tam hastadan ümit kesilmişken birden bire ya wilsonla konuşurken ya cuddy'e laf sokarken house'un ampül yanar.

ama diziyi asıl çekici yapan house'un karakteri, wilson ve cuddy ile olan arkadaşlığı, house'un takımının ilişkileri vs vs.
  • nicki martin  (02.07.13 21:28:18) 
hayır. o ikiden üçe geçerken bazı bölümleri bitirince diğer bölümü izlemeden bırakmayacaksın. 5-6 gibi de hastalık üstü konular başlıyor. hatta favori bölümüm 4x15


  • utkucbkc  (02.07.13 21:43:06 ~ 21:45:06) 
çok güzel dizi fakat:

d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net
  • robep  (02.07.13 23:30:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.