[]

Sıralama sorusu

Şimdi aşağıdaki aynı bölümün sıralaması ve benim tercih listemdeki sırası

1- A Üniversitesi 13k
2- A Üniversitesi İÖ 30k
3- B Üniversitesi 27k


Benim sıralamam da 11k.


Ben A'da normal gelmezse İÖ ye gitmek istiyorum. ÖSYM beni B'ye atar mı yoksa ilk tercih gelmezse 2ye girer miyim?

 
2 ye girersin. 3e atmaz. sıra neyse o


  • utkucbkc  (02.07.13 00:07:58) 
tercih listesinde yazdığın sıralama farketmiyor diye okudum bir yerde. istersen en sona yaz başarı sırası en yüksek yere atıyor diye yazmışlar.

bu yüzden B, A'nın İÖ sünden yüksek olduğu için oraya atar mı diye merak ettim.

Atmıyorsa iyi ozaman
  • raskolnikov2  (02.07.13 00:13:34) 
yok öyle bir şey. benim tercih listem de böyleydi.


  • utkucbkc  (02.07.13 00:18:41) 
sıralamanı yaparken sadece kaç binle aldığına ya da puanına göre yapma.

mesela 27 k lık olan 13 k lıktan belki de daha kaliteli eğitim veriyordur.Öğretim elemanı kadrosunu araştır
  • gorki  (02.07.13 00:45:58) 
öyle saçma sey mi olur? senin tercih sıran önemli. hangisinin daha yüksek olduğu değil. hem şöyle düşün, senin tercih listene göre değil de okulun sırasına göre girseydin şu an okulların sırası nasılsa sonsuza kadar öyle olur hiç değişmezdi:)


  • ack3000  (02.07.13 10:49:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.