[]

Das Experiment türevi

Das Experiment türevi filmler arıyorum. İki kriter var.
1-) İnsanlar üzerinden yapılan deneyler, toplum deneyleri, psikolojik deneyler...
2-) Genel olarak uçlarda olan, sınırları zorlayanlar. İllâ ki deney olmasına gerek yok fakat Das Experiment'teki gibi şu veya bu sebepten aşırılarda dolaşan işler. Hatta bu duyuruyu sadece ikinci kriter üzerinden yapacaktım fakat bir referans vermenin yararlı olabileceğini düşündüm. Teşekkür ederim şimdiden.


 
  • norek  (01.07.13 15:19:09) 
(bkz: die welle)


  • kaputt  (01.07.13 15:31:34) 
die welle +1 psikolojiden ziyade sosyoloji ağırlıklı bir film.

uç ama nasıl uç ? salo o le 120 giornate di sodoma var, antichrist, srpski film falan bunlar sıradışı filmler.

bir de şu liste var: eksisozluk.com
  • empati kuramayan psikolog  (01.07.13 15:49:43 ~ 15:50:58) 
  • reverse engineer  (01.07.13 15:57:22) 
öncelikle cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum. aradığım norek'in tavsiye ettiği türden şeyler değil. daha ayakları yere basmalı... hatta das experiment ve die welle'de olduğu gibi gerçek olmalı. srpski film'i de seyrettim ve aynı noktama dokundu o tür şeyler arıyorum.

uç derken fiziksel şeyler çok ilgimi çekmiyor, yavan geliyor. tabii ki aklınıza gelen başka diğer filmleri de paylaşırsanız sevinirim. sodom çok fizikseldi ve servis sahnesinde midemin ağzıma geldiğini hatırlıyorum :) o yüzden gerek yok pek öyle şeylere. antichrist ve manchurian candidate'i bilmiyorum. onlara bakacağım. dediğim gibi sosyolojik/psikolojik deneyler başı oynuyor beklentilerim arasında.

bu arada verdiğin sözlük referansı çok yardımcı oldu özellikle psikolog. teşekkür ederim ikinci kez.
  • benim bir ismim var  (01.07.13 16:03:08 ~ 16:03:48) 
Anaaa niye kimse önermemiş lan?
Dogtooth bu tiptir ilgini çeker, izlediğim en güzel filmlerden.
Ha bir de tabii ki de www.imdb.com
  • gebere jackson  (02.07.13 20:05:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.