[]

Sevgili Üsküdarlılar!

Öğlen saatlerinde sormuştum fakat göreniniz olmamıştır vs diye tekrar soruyorum.

Harem otogarından Sabri Artam Vakfı Ortaokulu'na nasıl gidebilirim? Dolmuşla mümkün müdür? Taksi mi tutmak gerek?

Burdan buraya maps.google.com

 
kadıköyden bulgurlu karlıdere minübüslerine biner karlıderede iner sorarsın. haremden direkt yok. yardımcı olamadım ama...


  • sen uyurken  (01.07.13 00:09:43 ~ 00:09:53) 
iett'den baktım da 139/139a geçiyor gösteriyor oradan. Fakat bu otobüsler Ağva'ya gidiyormuş, Haremden mi kalkar ki ya da nerden binilir ki.


  • dibini gor  (01.07.13 02:11:02) 
ne yaptın dipçik? dibcik? evet dediğin hat ağvaya gidiyor libadiye caddesinden geçerek. senın okul karlıderede oraya gitmek için lıbadıyeden ıcerı gırmek gerekıyor. gizlerinde dolanman gerekiyor.
göztepe köprüsünden de geçiyor dediğim karlıdere minübüsleri.

  • sen uyurken  (01.07.13 21:43:54) 
istanbulda değilim, haftaya sınav için bu okula geleceğim. sabah otobüsten haremde ineceğim 7 - 7:30 gibi bu hattında o saatlerde geçtiğini gördüm yarım saat falan arası vardı galiba. verdiğim haritada iett kırklar ve iett çeşme durakları var. Bu hat da o duraklardan geçiyor, orada inince de fazla bişey kalmıyor okula. Tabi tamamen harita üzerinden konuşuyorum :) Kadıköy, karlıdere, göztepe köprüsü falan çok yabancı yerler yani benim için :)

Bir de gizlerinde dolanmak? :)
  • dibini gor  (02.07.13 12:27:18) 
ana caddede ya da cok orta bı yerde değil demek istedim. çeşme durağında inilebilir. dur bu aksam ben bir tatbıkat yapmaya calısayım çeşmede inip. okulu duydum ama gormek nasip olmamıştı. yazarım sana.


  • sen uyurken  (02.07.13 13:35:54 ~ 13:36:18) 
çok makbule geçer :)


  • dibini gor  (02.07.13 14:47:24) 
çeşme durağında inip durağı soluna alıyorsun dumduz yuruyorsun. pilekiyi ugurkanı gorene kadar yürü pilekinin yolu bitince sola gir asagıya yürü. özbirlik mi neydi o sokak tabelasını göreceksın zaten. sokağın sonunda da okul var. kolay bulursun. sınavında başarılar.


  • sen uyurken  (02.07.13 20:06:50 ~ 20:07:19) 
Çok teşekkür ederim. :)


  • dibini gor  (02.07.13 20:36:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.