[]

Devlet yurdunun ödemesini geciktirdim

Selamlar. Devlet yurdunda kalmaya başlamıştım bu son dönem. Bu ayın ödemesi gecikmiş (bir kaç gün çalışan atm bulamadım, son gün bugün zannediyordum cumaymış). Yurdu aradım, ek süre verilirse yatıracaksın yarın dediler.
Şimdi bu konu hakkında bilgisi olan var mı? "Ek süre verirlerse" ne demek? Vermeme ihtimalleri de var mı? Vermezlerse ne yapacağım ben?
Teşekkürler.


 
ayın sonu hafta sonuna denk gelirse bir sonraki pazartesiye sarkar ödemeler diye bir şey biliyorum ben.
yurt parasını da son gün yatırdığım oldu gayet. bankamatiğe gittiğinde ödeme yapma seçeneğini bulamadın mı? çok garip.
bir de ödeme yapılmadığında sistemden otomatik olarak silindiğimizi söylemişlerdi bana.
bence öyle ortada bırakmazlar ya. elbet ödersin.
  • okuyamıyom ben ya  (30.06.13 22:12:00) 
Bankamatiklerde "ünite arızası" yazıyor. Aradım yurdu ben de, bu yazdığım cevabı aldım. Benimle aynı durumda olan bir arkadaş daha var, o da aynı yazıyla karşılaşıp aramış, ona da aynı cevap.


  • norek  (30.06.13 22:13:45) 
yurttan ayrılırken bana son günlere bırakma yoğunluk olur demişlerdi. onla ilgilidir bence. ek süre de bunun içindir. kendi hatalarını telafi ederler yani. içiniz rahat olsun.
kesin bir bilgim yok anlaşıldığı üzere ama sıkıntı yapacak bir durum yok gibi ya. :)

  • okuyamıyom ben ya  (30.06.13 22:19:44) 
Şu şekilde sonuçlandı:
Yurdu aradım, bugün ek süre çıkarmışlar.
Fakat elden vermemiz lazımmış parayı. Çok farklı şehirlerdeyiz.
Oda arkadaşımın kız arkadaşı oradaydı hala, ona gönderdim parayı, yarın yatıracak benim için.
Her şeyi bu şekilde hallettik.
  • norek  (02.07.13 13:27:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.