[]

ekşi sinema ankara (2)

önceden de açılmıştı başlık fakat görmeyenler olmuş olabilir.

modlardan ricam bir süre üstte kalmasıdır. (teşekkürler)

merhabalar, gündem bu kadar yoğunken bu tarz bir oluşum başlığı açmak istemezdim fakat bir yandan hayatımız da devam ediyor bir şekilde.

3 yıl önce buradan açılan bir başlıkla ekşi tiyatro ankarayı kurmuştuk. güzel dostluklar edinmiştik, oyun sahneleyemesek de 1.5 yıl kadar güzel çalışmalar yapıp, 2 modern ingiliz oyununu çevirmiştik. (bkz: ekşi tiyatro)

sinemaya dair ankarada böyle bir oluşum var mı bilmiyorum ekşi sözlük -ekşi duyuru yazarları, okurları arasında. eğer yoksa neden olmasın diyerek bu başlığı açıyorum.

toplanalım, konuşalım, tartışalım, kısa filmler çekelim veya projesi olanlara yardım edelim. yeni bir oluşum başlatalım. belki sinema-tiyatro bir arada yürütürüz bilemiyorum. ilgilenenler olursa bu başlığa yorum ve öneri yazarlarsa ortaya güzel bir oluşum başlangıcı çıkabilir diye düşünüyorum. sinemaya ilgili, kısa filmi ilgili herkes, tecrübeli veya tecrübesiz katkı sağlayabilir diye düşünüyorum.

bana bu başlıktan veya sözlükten veya antoninartaud37@gmail.com adrsinden ulaşabilirsiniz.

edit: başlık 3-4 gün dursun bakalım arkadaşlar sonra bir buluşma yapalım.

buraya katılmak istediğini söyleyen arkadaşlar bir de antoninartaud37@gmail.com adresine mail atabilirmisiniz acaba? iletişimimiz daha rahat olsun

edit: groups.google.com/forum/#!forum/eksisinemaankara şöyle bir google grup oluşturdum. katılırsanız buradan daha rahat iletişim sağlarız.

 
harika fikir. havada karada +1 benden.


  • norek  (30.06.13 21:51:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.