[]

yeni başlayanlar için android

selam android sevenler.
daha önce hiç android kullanmadığımdan, samsung galaxy note kullanırken basit şeylerde sorun yaşıyorum.
sizin genel olarak bildiğiniz ama bir ios kullanıcısının hemen çözemediği özellikler arasında neler var bana bir özet geçerseniz çok sevinirim.

ayrıca google play'i nasıl türkiye'den başka bir ülkenin store'una çeviriyoruz?

bir de efendim bu root ne ayak?
sevgiler.

 
telefonun dilini ingilizce (abd) yapıp yeniden başlatınca play abd store açılıyor.önceki soruyu ios kullanan biri daha iyi cevaplar bence :)


  • cari kacik  (30.06.13 15:04:02) 
store ingilizce oldu iyi guzel de, "bu app'i sizin ulkenizde indirmenize izin yok." diyor esas sikintim oydu. Bir de dili ingilizce yapinca haliyle yazi dili de ingilizce oldu.
Store'u ingilizce yapsak klavye dili turkce kalabiliyor mu bi sekil?

  • svpam  (30.06.13 15:59:37 ~ 16:01:24) 
aslında ülke bazlı ayarları da değiştirmesi lazım. ben bu şekilde google search'ü google now'a yükseltmiştim.

klavye için: ayarlar > dil ve giriş > samsung klavye (sağdaki çarklar) > giriş dili > türkçe; yoksa indirin varsa sadece onu seçili bırakıp geri dönün.
  • cari kacik  (30.06.13 20:32:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.