[]

Pazar sabahı matkap sesiyle uyanmak.

Sitede bu sabah, sabahın dokuzunda beynimi ziken matkap sesiyle uyandım.Ulan zaten bi pazar uykumuz var saat 10 da bari başlasaydınız. Dış cephe mantolama yapıyorlar.Ne yapmalı bunları? Zabıtaya mı şikayet edicez? Pazar günü zabıta da olmaz ki.




 
"İnşaatlarda çalışma saatleri İl Mahalli Çevre Kurulu Kararı gereğince 08.00-19.00 arası c.tesi-pazar günleri ise 10.00-18.00 saatleri arasında"
diyor belediyeyle bir mailleşmem. Ancak apartman tadilatını bilemiyorum. Pazar günü zabıta olabilir deneyin şansınızı. Ayrıca yöneticinin tutanak tutmasından falan bahsediliyor internette ama sonuçta apartmanın ortak tadilatı olduğu için yönetici yapar mı bilinmez. Önce onunla konuşun isterseniz.

  • whoosie  (30.06.13 09:54:04 ~ 09:54:16) 
pazar gunu o tarz insaat yapmak yasak. sikayet edin.
en kotu polisi ara ya.

  • bohr atom modeli  (30.06.13 09:56:46 ~ 09:57:29) 
hastayım uyutmuyorlar falan diye de duygu sömürüsü yap.


  • sttc  (30.06.13 10:47:36) 
ilk önce apartman yöneticisiyle, o ilgilenmezse site yöneticisiyle konuşun. İlk defa duyuyorum "site" diyebiliceğimiz bi yerde pazar günü gürültülü iş yapıldığını.


  • jpsartre  (30.06.13 11:39:28) 
Bir de böyleleri var. Buradan yorum yapmayıp özelden saldıranlar.
dramadi 3 saat önce:
(git: 623031) senin sikik uyku keyfin için adam inşaat mı yaptırmıcak. ne adamsınız lan.
old possum 2 saat önce:
Helel hele trolle gel. Adam değil kadınım. Ağzını topla.
dramadi 1 saat önce:
ne farkeder. adam ne zaman yapacak inşaatını. senden izin mi alıcak?
  • old possum  (30.06.13 14:11:04 ~ 14:50:00) 
Gidip apt. yöneticisiyle konuştum ve eğer önümüzdeki pazar günü de çalışacaklarsa enazından saat 10 da başlamaları gerektiğini söyledim.Şimdilik sorun yok gibi. Çalışan bir anneyim ve uykuya gerçekten ihtiyacım var.


  • old possum  (30.06.13 14:14:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.