[]

Bunun açıklaması var mı ? TRT

Foto ekte




 
aile şirketi işte abicim ne var ?


  • herp  (30.06.13 02:19:49) 
aile şirketi


  • japon askeri  (30.06.13 02:25:26) 
erdemt2216 +1


  • norek  (30.06.13 02:26:43) 
o değil de gittiği cafede "tanış garson" arayanından, gittiği karakolda tanış komser arayanına kadar insanların yaşadığı memleketimizde bu tür adam kayırmacılık eleştiriliyor ya o ironiye bayılıyorum. lavuk bi göreve gelse dedesinin kuzeninden amca oğluna kadar doldurur oraya, ama bik bik ötüyor.

özet: açıklaması milletimizin karakteristiği.
  • tescillimarka  (30.06.13 02:26:47) 
bir aile şirketi çekip, programı-belgeseli TRT satın almıştır. ha "bu aile cemaatçi değildir" diyemeyiz tabi..


  • bilmemkacincinick  (30.06.13 02:42:40) 
bilmemkacincinick +1


  • historien  (30.06.13 02:44:22) 
(bkz: the godfather)


  • oradabossandalyevarmi  (30.06.13 02:46:49) 
bilmemkacincinick +1

cemaatçi demek direkt kolaya kaçmak olur. Özellikle belgesel çekiminde yetkinlik gerekiyor, o yüzden dışarıya iş veriyorlar. Birkaç arkadaşım vardı TRT belgeseli çeken/çekmiş olan. Allahsızın önde gideniydiler.
  • dusunuyorumoyleysevurun  (30.06.13 02:51:08) 
trt belgeselleri disariya yaptirir, bir proje ile gidersin, bir miktar destek alirsin ve projeyi teslim edersin. o destek o kadar büyük bir destek degildir ve eger mümkünse eş dost ile halledersin işleri ki calisanlara verecegin paradan tasarruf edebilesin.

ota boka cemaatci demeden önce biraz düsünmek lazim. cemaatci olabilir de, olmayabilir de. degillerse o terbiyesizlik yapan dilinizi yutacak misiniz onu bilmek lazim.
  • atmacaged  (30.06.13 03:00:36) 
Belgesel sinemacılar TRT'ye belgesellerini gönderirler ve kuruldan geçen belgeseller yayın sırası için arşiv bekler. Arşivde an itibariyle durmaksızın (evet. reklam da yayınlamıyoruz.) belgesel yayınlansa 9 yıl yayın yapılmasını sağlayacak kadar belgesel var. Bu durum benim de ilgimi çekmişti. Hatta elinizde dokuz yıl yetecek belgesel var neden bu diye televizyon başında çemkirmiştim. Yönetimle anlaşmış olabilirler v.s. ama en azından bu şahıslar TRT'de değiller. yani diyebilirim ki torpil varsa prodüksiyonun içinde var.


  • galahares  (30.06.13 04:36:58) 
sabah "adam olacak çocuk"un eski bölümünü seyrettim en az 3 "manço" soyadı vardı. sonra "propaganda" filmini başlangıcına denk geldim yine "çetin" soyadı vardı birkaç tane. insanların tanıdıklarıyla çalışması gayet doğal diyorum.


  • kakao  (30.06.13 12:38:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.