[]

o zaman rakı içmek lazım ankarada

evet ankarada rakı içebileceğim nezih ve ucuz mekan bakıyorum.
manzaralı olursa iyiolur
müzik de olsun mumkunse turk sanat muzigi
bizim yaş 25 biraz iş konuşacaz biraz da eğleneceğiz, 4-5 yıllık arkadaşız
öyle kop kop olmasın yani.
balık da olur mangalbaşı da olur farketmez.
2 kişi olacağız, erkek erkeğe
wireless da olursa manyak olur. çünkü iş biraz e ticaret işi

 
sakaryada çıngı var. fiyatlar da uygun. wireless olduğunu zannetmiyorum ama.


  • mngdsr  (05.03.09 21:52:43) 
manzara yok, wireless; sanmam ama maç günleri haricinde keremeyle mükemmel bir yerdir. hem ucuz hem iyi hizmet, yeri de güzel, ulaşımı kolay vs.
(bkz: keremeyle)

  • s man chen  (05.03.09 22:04:14) 
müzik yok ama hem nezih, hem de fiyatları bu nezihliğe göre uygun olan "barbecue" var.4 kişi yedik içtik 120 lira hesap bıraktık geçen, bi küçük rakı da içtik.
çayyolu'nda uludağ kebabı geç ilerde solda.

bahçeli'de küçük ev var...wireless olacağını sanmıyorum, canlı müzik var. hafta içi tenha olur ama haftasonu gürültülü olur. bahçeli 7. cadde'de.

tunalıhilmi caddesi üzerinde özsüt'ü geçince solda "bekri" var. canlı fasıl var, kalabalık olur, rezervasyonlu çalışır. sınırsız içkili fix menüsü 50-60 lira civarında idi sanırım.nezih, güzel bir yerdir. ama kop kop vardır :)
  • frtsglm  (06.03.09 00:44:51) 
kızılay'da olgunlar'ın orada su'dem diye bir fasıl mekanı var. kanun keman filan çalınıyor, fiyatları da çok pahalı değil, yalnız wireless oldugunu hiç zannetmiyorum. haftasonu gideceksiniz rezervasyon yaptırmakta fayda var.


  • vieri32  (06.03.09 12:32:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.