[]

Klimanın belli bir sıcaklığa gelince durması için hangi mod seçilmeli

Arkadaşlar evimde kullandığım klimanın sıcak soğuk nem alma ve otomatik modları var. Ben istiyorum ki örneğin 25 derece olarak seçeyim ve kendisi o sıcaklığa gelince otomatik dursun veya duraklasın. Bunun için sanıyorum ki otomatik modda dereceyi seçmem lazım ama aklıma takılan şey soğuk modundayken de derece olarak ayarlama yapılabiliniyor. Bu ne işe yarar doğrusu nedir?




 
Peki soğuk mod seçiliyken derece olarak ayarlama yapmamız ne işe yarıyor?


  • mayday  (29.06.13 22:03:32) 
durma olayı yok sanırım, yavaş devirde çalışmaya devam etmesi daha az enerji harcadığı için tercih ediliyor diye biliyorum.


  • angelofdeath  (29.06.13 22:09:48) 
soğuk modda da sıcak ayarlaması yaptığında o sıcaklığa inince duruyor fan. yazın dereceler 30 üzeri olduğu için örneğin 23 e ayarladığında, ortam ısısı 23 olunca duruyor klima. kış ile aynı mantık.


  • hayatbirfilm_basroldesensin  (29.06.13 22:21:02) 
Yani ben şimdi soğuk modda mı sıcaklık ayarlaması yapıcam yoksa otomatikte mi? İkisinin birbirine üstünlüğü nedir?


  • mayday  (29.06.13 22:35:02) 
mayday, maydaay rahat ol dostum. dereceyi ayarla soğukta 23'e, fanı otomatiğe al ve keyfini çıkar


  • hayatbirfilm_basroldesensin  (29.06.13 23:20:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.