[]

galaxy s3 kullananlar bakabilir mi?

telefonu şarja takıp bırakınca, hiç kullanmayınca aşağı yukarı 2 dakikada bir %1 artıyor şarj. yavaş gibi geldi bana.

normali nedir? telefonda ya da şarj aletinde sıkıntı var gibi geldi bana, telefonu kurcalarsak şarjda daha da düşüyor şarj olma hızı. telefon şarjdayken şarjın azaldığını bile gördüm.

telefonu alalı 2 hafta oldu, değişim talep edemeyiz değil mi servise göndermeden?

 
telefondan kullanmıyorum ama servis arızayı görmeden değiştirmez tabi bi sorun varsa. kitapçığında yazar belki ne kadar sürede dolduğu, o zaman sizinki o değerden farklıysa servise bunu belirtirsiniz, onlar da ya pilini ya kendisini değiştirirler.

e telefonu kurcalarken de şarj hızının düşmesi çok normal, sonuçta o dolarken siz bataryayı kullanmış oluyosunuz.
  • jpsartre  (29.06.13 21:07:33) 
Sarj cihazı orjinal değilse olabilir. Servisle uğraşmak istemiyorsan, iyi bir markanın 2A veya daha güçlü bir adaptörünü alabilirsin. Çabuk şarj etmek için ekranın kapalı olması lazım


  • compumaster  (29.06.13 21:16:42) 
orjinal şarj aleti olmayınca töbe şarj olmuyor s3. bilgisayardan falan şarj ederken de aynı kural geçerli. kutudan çıkan kablo ve kafasıyla dene hala aynı durumdaysa gönder telefonu geri. yaklaşık 2-3 saatte komple şarj ediyorum ben.


  • asm  (29.06.13 23:00:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.