[]

Eskişehir'de Elektrik Aboneliği

Daha önce içinde kiracısı oturan eve taşınıyorum, muhtemelen elektrik aboneliğini kapattlılar fakat elektrik hala açık ev boş. Ben arada sırada gidip odaların ışıklarını yaktım bir kaç defa. Abonelik sırasında bu bana ücret olarak nasıl yansır ve aboneliğin güvence vedeli ne kadar?

edit: ev haziranın 15inde kapatıldı fakat evde hala elektrik var nasıl oluyor bu iş. kapattırmamış olabilirler mi?


 
Daha dün açtırdım elektriği benim kiraladığım evde de aynı durum vardı. Perşembe akşamı evde elektrik vardı cuma sabahı yoktu. Cuma günü yani dün açtırmaya gittim veznedeki kadın elektrik hala çık görünüyo dedi. Bir kağıt imzalattı bana son fatura ayın 23 ünde gelmiş. Sanada ayın 23'ünden itibaren gelir dedi. Evin 24'ünde boşaldığını bildiğim için imzaladım. Güvence bedeli olarakta toplamda 133,50 ödedim. Bu arada ayın 23'ündeki faturayı aboneliği kapattıranın güvence bedelinden düştüğünü söyledi. Benlik bir durum kalmadı yani. Sizde son faturanın ne zaman geldiğine bakın ve evin boşaltılma tarihini biliyorsanız ona göre gidin.


  • Dr_Stat  (29.06.13 20:01:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.