[]

laptop hddsine ulaşmak

bir laptopum var. windowsa giremiyorum sürekli reset atıyor windowsa girmeden önce. bu laptopun hdd sine ulaşma şansım var mı dır bir şekilde?




 
benim hdd (sanırım hepsi öyledir) kasanın sağ alt köşesinde: oradaki kapağı sök karşına çıkacaktır. aslında dış kaplamasının olması lazım, oynama yapması imkansız gibi ama büyük ihtimalle sorun budur eğer resetleyip duruyorsa. yerine sıkıca yerleştirince düzelir.


  • lesmiserables  (29.06.13 17:10:48 ~ 17:11:17) 
şöyle:

windows 7 şifre resetleme programı var, bilmiyorum ismini ama.. Cd'ye takıp cd'den başlatınca windows yukleme islemi gibi tusa basın... Falan cikiyor. Basıyorsun. Sonraki çıkan menuden biryerlerden resmen c: d: 'yi yonetebiliyorsun. Bol şans.
  • urnganic  (29.06.13 18:06:11) 
üstteki yöntemler bi garip. ben daha kolay bişeyden bahsediyim.
ubuntu,linux mint gibi linux dağıtımlarını indiriceksin, bootable olarak bunu usb belleğe/dvd'ye yazacaksın.
sonra bilgisayarı onla başlatıp "live mode" a gireceksin. yani flash bellekten çalışan bir işletim sistemi. sonra sürücülerine erişip bilgilerini yedekleyebilirsin linux'un bu live modu ile.
  • jedilance  (30.06.13 01:27:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.