[]

Lice'deki olaylar nedir?

Halk ayaklanması mı , terorist saldirisi mi ?




 
aynı yerde daha önce havan topuyla küçük bir kız çocuğu vurulmuştu, o yüzden biraz hassas bir bölge. o hassas bölgeye yeni bir karakol yapılmaya kalkışılınca da tepki doğuyor. insanları dağıtmak için "havaya" ateş açılıyor. 1 ölü, 10 yaralı. molotof atıldı diyenler var, atılmadı diyenler de var. o kısmı bilmiyorum.


  • zgrydn  (29.06.13 10:33:33) 
  • sivil admin  (29.06.13 11:35:31) 
dün bunu duyduğumdan beri boğazımda düğümlendi bir şeyler. sakinleşmeyi bekledim yazmak için kafamı toparlamayı.

artık yapılanları bünyem kaldırmıyor. sıradan bir insanım, yapılanlarsa bir o kadar sıradışı.

bu devletin elleri kanlı her tarafından pislik akıyor. her tarafından. licede yapılanların hiçbir mantıklı hiçbir elle tutulur yani yok.

insanlar göz göre göre öldürülüyor, üstüne yine kılıflar bulunuyor. hala uyuşturucu ama bık bık diyen zihniyetine tükürdüklerim, orada göz göre ''insan'' öldürüldü, elbette ki kılıf uyduracaklar yedikleri halta.

onuda geç, her şeyi geç bu insanların oralarda neler yaşadığını kıçımızın üzerinde otura otura ne kadarda kolay eleştirip '' aman ne de olsa kürtler amann ne de olsa uyuşturucu satıyorlar '' diye bık bık ötüyorsunuz.

kürtlere yapılan asimile çalışmaları, baskılar karşısında o insanların oralarda ne yaşadığını bilmeden bık bık ötenlerin zihniyetine tüküreyim !

katil mi görmek istiyorsunuz en büyük katil devlet.

katil mi görmek istiyorsunuz en büyük katil faşizm ve faşizm piyonları.

orada yaşamını yitiren insanların ne suçu vardı? kendi bölgelerine yapılacak olan bir karakolu istememeleri kadar doğal hiç bir şey yok. sen bu insanları her ağzını açtığında öldürüyorsun, topluma da ''uyuşturucu ama ama şöyle '' diye zırvalıyorsun.

utanmadan oralarda ne halt yaptığını da yandaş basınınla saklıyor, insanları yanlış yönlendiriyorsun.

insanlık nerede?

ve tüm bunlara göz yuman zihniyet nerede insanlığınız? insanlar öldürülüyor sizse hala utanmadan devlet ağzını kendi ağzınız yapıp konuşabiliyorsunuz !

kürtler bu topraklarda hiç azımsanmayacak baskılara maruz kaldılar. kürt değilim, bunu görebilmek içinde kürt olmaya gerek yok.

ama bu devlet eliyle insan öldürmeye devam ettiği sürece ben kürdüm. orada insan avlamaya devam ettiği sürece ben kürdüm. ''baskılar bizi yıldıramaz'

devletten korkusu yok kimsenin. bilen biliyor ki devlet hep can aldı. hep can almaya devam edecek. buna karşı suskun kalanların hepsi, hatta devletin sırtını sıvazlayanların hepsi bu zulme ortaktır.

direniş tüm bu nedenlerden dolayı lice içinde devam etmeli çok daha büyük bir sesle devam etmelidir.

hala karakol istemiyorlar gerilla ile asker öldürecek diye bık bık öten zihniyetsizler, azıcık neden sonuç öğrenin. bu insanlar neden dağa çıktı öğrenin. pkkyı savunmuyorum çok yanlışlar yaptı pkk ama unutmayın devlet de çok yanlışlar yaptı. ikisi de gözümde birbirinden kalır yanı yok. ama neden sonuca bakmak lazım.

insanlarımızı öldürerek üzerine iftiralar atarak hiç bir olayı meşrulaştıramayacak bu devlet. yapabildiği tek bir şey var o da açıp tarafsız bir şekilde olayları değerlendirmekten yoksun insanlara yalandan haberlerle, kendi kardeşinden soğutmak.

kendi kardeşinizi size elbette kötü gösterecekler, çünkü siz burada ben burada kıçımın üzerine otururken onlar orada o canları tek tek alıyor.

kendi kardeşlerinizi öldürenler, gün gelir sizi de öldürür. bunu hiç bir zaman unutmayın !
  • tuborg yesili  (29.06.13 12:36:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.