[]

arkadaş çevresinin daralması

ya şimdi şöyle bi durum var. kendimi depresyonda gibi hissediyorum. üniversitemdeki insanları sevmiyorum. okuldayken konuşurum falan tabi ama dışarda buluşmam mesela. arkadaşlarımın hemen hemen hepsi lisemden. hepsini aslında çok severim ama kimisiyle kavga ettik geçen sene tatildeyken falan aramız açıldı. eskisi gibi görüşmüyoruz.

arkadaşlarım gittikçe azalıyor gibi geliyor bana. belki bende bir sıkıntı vardır. ben insanlara kötü davranıyorumdur. sanmıyorum aslında öyle değilimdir neyse.

ben yeni insanlarla tanışmak istiyorum çevremi genişletmek istiyorum. nasıl yapabilirim bunu? kurslara falan gidiyim diyorum ama böyle resim ya da yabancı dil kursu falan değil değişik şeyler. neler önerirsiniz? bide çevremdeki insanlar genelde erkek olmaya başladı. eskiden genelde kızlarla arkadaş olurdum. full sap ortamlarda bulunmak istemiyorum bu da ufak bir not olsun. teşekkürler şimdiden.

 
eski arkadaşlarınla zaman geçtikçe eskisi kadar görüşemeyceksin ve ortamın değiştikçe çevrendeki insanlar da değişecek. lise-üni-iş hayatı gibi. yeni arkadaşlar edinmek için kurslar etkili bir çözüm.


  • japon askeri  (29.06.13 03:20:13) 
ne yalan söliyim çekingen bir insanımdır aslında. tam da çekingen değil mesela yanımda bir arakadşım varsa çok daha kendime güven dolyumdur ama tek başımayken daha çekingenimdir. yurtdışına çıkmıştım yakınlarda tek başıma gezmiştim bir süre o zaman insanlarla konuşmuştum tanışmıştım gayet keyifli gelmişti ama türkiyede daha zor geliyor bunu yapmak.


  • jjwa  (29.06.13 03:45:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.