[]

tüketim alışkanlıklarımın değişimi

günde ortalama 1,5 paket sigara ve her hafta cuma-cumartesi barlarda harcanan yüzlerce liradan, haftada 1 dal sigara ile 2 bira ve viski bardağında bir duble absinthe'e geçiş hakkında yorumlarınızı alayım.




 
duyurunu okudum da iyice yeşilaycı olasım geldi yeminle. bak böyle kağıda dökülünce baya masraflıymış.

karar senin. paran varsa ve canın istiyorsa harcayabilirsin.

ya da hem sağlığını hem de keseni düşünüp daha sağlıklı bir hayata geçiş yaapbilirsin.
  • mea maxima culpa  (29.06.13 00:45:34) 
siksok alışkanlıklara kul köle edilmiş yıllar...

yorumum bu.
  • hope ender  (29.06.13 00:46:17) 
bunlardan da az keyif almadım zamanında. Şimdi yaptığım daha mantıklı geliyor zaten:) son bir aydır düzenim budur, genç arkadaşlara da öneririm.


  • dusunuyorumoyleysevurun  (29.06.13 00:47:58) 
kredi kartı ile taksitli şekilde al içkiyi şişesiyle,dışarda içtiğin su çünkü. kar ediyorum sanarken daha pis kazıklanıyorsun.


  • herp  (29.06.13 00:56:19) 
Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Çok zoru başarmışsın, helal olsun. Arttırdığın parayla bilumum gezi, kurs, hobi edinmeni dilerim.


  • pandispanya  (29.06.13 01:07:00) 
tebrik edilir ne yorum yapılır başka. sigaranın tadını alan adam nasıl bırakır anlayamayasam da bir türlü.


  • tescillimarka  (29.06.13 01:35:08) 
haftada 1 dal sigara iyiymiş.. bar ortamı hikaye amaç gerçekten içmekse ben absinthe'i moskovadan getirtiyorum 50'lik xenta 15 euroya daha ucuz oluyor. yurtdışına çıkıyorsan yada çıkan tanıdıkların varsa duty freeden aldır. amaç bar ortamıysa onu bilemem tabii. tebrikler bu arada.


  • thx 1138  (29.06.13 01:36:48 ~ 01:57:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.