[]

İlk kez booking.com'dan otel ayarlayacağım

ve ilk kez internetten kredi kartı kullanacağım arkadaşlar.

moskova'da otel ayarlayacağım. iki kişiyiz. bazı otellere bakıyorum, azami kişi sayısı 2 diyor ve bir odanın fiyatını 8 gecelik 2000 lira gösteriyor mesela. bunların o parayı kişi başı istemeleri gibi bir ihtimal var mı yoksa o odanın toplam fiyatı mıdır?

şu tecrübesize bir el atıverin.

 
o fiyat odanın toplam fiyatı. booking.com kişi başı göstermez iki kişiyken. kredi kartınızı da yazın, zaten siz gitmeden önce ordan ödeme almazlar (akşam 6'dan sonra gitmediğinizi varsayıyorum).

azami kişi sayısı iki demesinin sebebi, iki kişilik oda olması. orda 2000 lira diyosa o kadardır, hiç sorun etmeyin. sayfanın onlar için rusça, kendiniz için türkçe çıktısını alın, sorun yaşamayın.
  • jpsartre  (28.06.13 23:26:36) 
orada yazar ki tüm hesap mı yoksa 1 kişi mi diye.


  • ben smyrna  (28.06.13 23:27:06) 
otellerde fiyatlandirma kisi sayisi degil de oda sayisi uzerinden YAPILMAZ. oda + kişi sayısı üzerinden yapılır. bana bir odada 4 kişi kalabileceğim bir yer için rezervasyon yapın lütfen madem oda üzerinden fiyatlanıyor. izmir çeşme'den 10 günlüğüne. günlük oda ücreti de 350 tl veririm.


  • ben smyrna  (28.06.13 23:53:34) 
booking.com'da fiyatlar kisi basi degil de oda olarak gosteriliyor. sectiginiz otelin ve odanin aciklamalarina bakin. bazen sehir vergisi vs gibi seyler oda fiyatina dahil edilmemis olabiliyor.

booking.com iyidir, guvenilirdir, kullanici dostudur. ailecek seviyoruz.
  • she was my baby  (29.06.13 00:34:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.