[]

Internette Gorsel Aramak

Simdi durum su ki ben dizinin birinde duvarda asili olan bir print'i cok begendim, bulup almak istiyorum (nip tuck, troy'un evinde GOOD yazan). Bunu envai cesit keyword ile google gorsel aramasi olarak yaptim ama aradigimi bulamadim. Ben bu isi nasil cozerim? (Bir ara resim yukleyip benzer aramalari vardi ama like.com'a baktim ama 3.sinif haute couture'un kolesi olmuslar)




 
(git: 62218) böyle mi?


  • november rain  (05.03.09 15:24:23 ~ 15:24:33) 
tineye.com varama bn işe yaradığını görmedim


  • lancelot du lac  (05.03.09 15:30:42 ~ 15:30:53) 
@november rain, evet o duyuru da bahsedilen gibi. Aslinda ben bu seferlik aradigimi bulsam cok da kurcalamiyorum.

@lancelot du lac, goz attim oraya ama direk yuklediginiz gorseli ariyoruz diyorlar. Bu anlamda bence de cok bir ise yaramaz gibi.

@teritori, iyi fikir aslinda. Ama aradigim sey poster/print gibi birsey oldugunda deviant'ta olmasi dusuk ihtimal gibi geldi.
  • murat mc  (05.03.09 16:24:39 ~ 16:55:15) 
o envayi çeşit keywordleri flickr ve deviantart'ta da bir deneyin bence. konu görsel olduğundan deviantart'a bakarım önce.


  • teritori  (05.03.09 16:43:21) 
  • ukde  (05.03.09 17:57:31) 
kesin bir yerlerde nip tuck wiki, kanalın (fox mu yayınlıyor bunu da amerika'da?) nip tuck sayfaları, nip tuck faq falan vardır. image search'ten gitme, normal search'te anahtar kelimelerle resmin ne olduğunu öğren, ondan sonra bulması saniyeler sürer zaten. misal: what's the painting in troy's house in nip tuck? falan diye arat. türet işte, kesin forumlarda, biryerlerde denk gelirsin.


  • electropie  (06.03.09 00:08:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.