[]

karanlıktan hoşlanmak

karanlıktan, geceden çok hoşlanıyorum.

özellikle odamı sadece pcnin ışığının yada mum ışığının aydınlatması çok hoşuma gidiyor. ışığı bir şey yaksa hemen söndürme eğilimindeyim.gece yanan loş sokak lambaları, gece yalnız başına ıssız bir yolda otomobil ile gitmek, gece denize düşen yakamoz ve dalga sesleri arasında uzanmak vs.

abartmıyorum, odamın ışığı yakmayalı çok uzun zaman olmuştur. sizde de var mıdır bu? karanlığı, geceyi gündüze tercih eder misiniz? sever misiniz benim kadar geceyi ?

 
ben de tam tersi,karanlıkta içim sıkılıyor.


  • rock n roll  (28.06.13 20:35:35) 
sevmeyiz. gecenin yeri ayrı, gündüzün yeri ayrı.


  • sutlu nescafe  (28.06.13 20:38:07) 
hastası mıyım bilmiyorum ama yazdıklarının hepsi kulağıma çok hoş geldi, hiç rahatsız olmadım. Özellikle otomobil ve deniz cümlelerine olduğu gibi katılıyorum, bi de müzik..ooo...

geceler ayrı bi güzel, severim.
  • laptop  (28.06.13 20:38:43) 
ben de los isik severim mesela.

sunu bir arastir:
nyctophilia
  • ermanen  (28.06.13 20:45:46) 
ben de tavan lambasını haftalardır açmadım. yemeği bile yarı karanlık, loş ışıkta yerim. ekran ışığı+masa lambasıyla otururum. tavan lambası açıkken bildiğin geriliyorum. yıllardır böyle bu. anormal değilsin yani.


  • sir gawain  (28.06.13 20:50:17 ~ 20:51:06) 
ışığı hiç sevmiyorum. odamda da genelde loş ışıkta ya da mum ışığında otururum. daha rahatlatıcı/dinlendirici bi havası oluyor sanki.


  • katredin  (28.06.13 20:51:41) 
ben bu konuda o kadar abartıyım ki, odamda karartmalı stor perde kullanıyorum. gündüzleri de karanlık odam, gece kadar olmasa da. çok severim ben de.


  • bak bu ara cok terssin  (28.06.13 20:58:59) 
bende çok severim karanlığı, loş ortamı fakat gel görki pcde önemli birşey falan yakarken aydınlatma çok önem kazanıyor, öteki türlü gözleri çöpe atma olayları oluyor.


  • killerbee  (28.06.13 21:31:47) 
James Blake - Limit your love, bu klibi seveceksin.


  • utkucbkc  (28.06.13 23:08:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.