[]

Şimdi kızılaya tezgah açsak en çok ne satılır?

Selam dostlar ve özellikle de ticari zekası parlak romalılar selam olsun size

Benim kuzen kızılaydaki köprülerden birinin içinde stand/tezgah gibi bişey kiraladı. yakın zamanda da devralıcak bende yancı olarak sineklik yapıcam tabi :). Daha önce burda orjinal,2.el kitap satılıyordu. daha sonra incik boncuk işine döndü olay. kitap işi yaparken kuzen orda çalışıyordu gene ve mekanın kalabalığından dolayıda epey iş yapıyodu. tam karşısında da bere, eldiven felan sata bi yer var oranında iyi satış yaptığını biliyoruz.

Şimdi dostlar varmıdır şöyle güzel fikriniz hacı şunu satsan acayip iş yapar, yada şöle yeni zımbırtı var pek bilinmiyo ama tezgahı açsan iş yapar dediğiniz.

not: fikirleri tutan arkadaşlara tekif ücretleri çay,kahve,incik,boncuk olarak ödenecektir :)

 
toka diyebilirim ama her yerde olmayan çok çeşitli orjinal tokalar çok tutuyor. ayrıca film afişi, küçük duvara asılan resimler, animasyon karakterlerinin üzerinde olduğu saatler de baya iyi gidiyo.(bu arada evet hepsinden aldım ordan biliyorum=)


  • rentts1  (05.03.09 15:24:54) 
@rentts, @want2die
hakkat poster güzel olabilir. yer dar biraz ama olsun. düşünmek lazım bunu evet.

  • genc irisi  (05.03.09 15:35:20) 
olm bak fikri ben verdim gelir beleş poster alırım=)


  • rentts1  (05.03.09 15:58:44) 
poster iş yapmaz bence. var kızılayda bir sürü poster satan yer. 3 tanesi 5 liraya terlik gordum ben gecen mesela hemen aldım. onun dısında çorap olabilir ama ucuz olcak. işte yine 3 tanesi 5, 5 tanesi 5 gibi. kitap da olabilir. yani boyle elzem ihtiyaçlar herkesin alabileceği şeyler satın bence. terlikler mesela çok adi şeyler ama nolcak bi misafire verirsin makineye atarsın parçalanırsa için acımaz en azından :P pijama da olabilir bak yine ucuzundan.


  • likeinme  (05.03.09 16:03:09) 
yalnız posterci baya var kızılayda ya. gimanın arkası olsun sakarya taraflarında olsun. bence daha güzel bir fikir bulun. ya da insanların getirdiği resimlerin de posterlerini basın. yoksa beklediğiniz kadar karlı iş olmaz.


  • ayiadam  (05.03.09 16:03:51) 
Melih Gökçek oyuncağı satın bence. Melih Gökçek projelerinin küçük minyatürleri de olabilir, dev hoca heykeli falan.


  • sui  (05.03.09 16:11:05) 
sadece dergi işine yönelsen ve genelde zor bulunan dergileri temin edebilsen bence gayet başarılı olabilirsin.


  • teritori  (05.03.09 16:46:37) 
her fırsatta böyle yerlere göz gezdiren bir olarak, 2. el kitapları hiç bir zaman işportadan almıyorum adil han pasajı gibi yerler varken, çünkü senelerdir standlarda/işportada ne değişik ne de ucuz kitaplar görebiliyorum. poster dersen, o da her yerde var artık, evine almayan kalmış mıdır bilemeyeceğim. toka, fular gibi şeyler tabi iş görür ama kızılayın her tarafı pasaj dolu baya bi değişik şey olmadıkça o kadar da popüler olmaz. çoraba bende katılıyorum koray'da 6-7 milyona gördüğüm çorapları buralarda 1.5 milyona bulup almak çok mantıklı, sanırım çoğu kişi de benim gibi düşünüyor çünkü satanların tezgahlarında saat 6 7 gibi baya bi azalmış oluyor.


  • irbat  (05.03.09 17:24:21) 
insanların bi eksiklğini hissetmediği ama görünce de meraklanıp aldıkları şeyler satabilirsin. Aklıma gelen bazı şeyler; uyku gözlüğü ve tıkacı, kitap okuma lambası (kulak arkasına takılır ve pilot okuma lambası diye geçer), cncbc-e de yayınlanan çizgi filmlerin karakterlerinin peluş oyuncakları, bi de lucky strike satarsanız ben alırım:D


  • khan shabbir  (05.03.09 19:14:09) 
orayı incik boncuğa boğun evet.( yapiyım gönderiyim satın para kazanalım hatta)


  • charlesbukowskiineksi  (05.03.09 19:50:46 ~ 19:51:18) 
bilgi içermez
-bir tezgah açmak en büyük hayalimdir. çoğu zaman sınıfta ticaret yaparım zaten.-
cevaplar
-5 YTL ye kol saati
-5 YTL ye telefon kapağı(evet nokia)
-30-35 YTL ye conversenin birebir kopyası lise öğrencileri bu dördüne resmen saldırıyor.
  • enter saltman benim  (05.03.09 22:29:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.