[]

Ulaşmayan kargo ve iade

Saçma başlık için kusura bakmayın.

Öncelikle bir firmadan hediye çeki kazandım. Siparişimi verdim, kargo ücretimi verdim(bu çeke dahil değil) ve müşteri temsilcisine perşembe günü evde olacağımı söyledim.

Ancak mesajımı almalarına rağmen, ürünüm çarşamba günü gelmiş, merkeze dönmüş, orada birkaç gün bekletilip iade edilmiş. Şimdi de siparişinizi iptal ettik diyorlar, olan kargo ücretime oldu, ben iptal etmedim yeniden istiyorum dememe rağmen. Çekilişle kazandığım hediye çeki ve 7 liramı yediler. Bu durumda yapabileceğim bir şey var mı?

 
kargo şirketi hangisi?

elbette ki var haklı olan sensin. kargo şirketi geldiğinde sana kağıt bırakmamış mı? gelin şu tarihler içerisinde alın diye?

benim kargomuda başka bir adreste kapının önüne bırakıp gitmişler. biri aradı kargonuzu kapımın önüne koymuşlar diye. numaranız yazıyordu aradım dedi. aramasa kargom kayıp yani.
  • tuborg yesili  (28.06.13 17:28:22 ~ 17:28:47) 
Benzer durum ikeanın internet sitesinde başıma geldi kargo kapıya not bırakmamış ve kargo geri gitmiş ikea yetkilisi yeniden kargo ücreti ödeyin dedi, ben de kargonun hatası oldugunu belirttim sonra geri giden ürünü bir daha gönderdiler, siz de arayın, ısrarcı olun hata kargonunsa mecburen bidaha gönderecekler...


  • bisanthe  (28.06.13 17:29:40) 
normal şartlarda o gün teslimat yapmak zorundadır. ama çoğunun umurlarında olmuyor


  • tuborg yesili  (28.06.13 17:35:52) 
-2 defa adrese götürme mecburiyetleri var.
-Ayrıca kağıt bırakmak zorundalar(ama bunu bıraktım/uçmuş yalanı ile geçiştirebiliyorlar)
-Hala daha ulaşamadılarsa gönderici şubeye bilgi verip öyle iade ediyorlar. Gönderici sizi arayıp ne oldu niye almadınız diye sormak zorunda. O telefon numarasını boşuna mı alıyorlar!!

Mutlaka mutlaka hakkınızı arayın, kaybettiğiniz sadece zaman olsun, yeniden ve ücretsiz göndermek zorundalar ürünü.

-yalnız bir hatırlatma: (ben çarşamba olmayacağım, çarşamba değil perşembe gelin olayı hiçbir kargo şirketinde işlemiyor, o yüzden siz bunu kendi şubenizi arayıp kendiniz söylemeniz, takip etmeniz gerekiyor, yani onların şubeler arası böyle bir bilgi alışverişleri gerçekleşmiyor)
  • neyleyim  (28.06.13 17:40:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.