[]

Staj Bırakma

ieü de öğrenciyim.1 sınıfı bu sene bitirdim 2ye geçtim.yaz ayında boş durmiyim bişiler kapıyim diye gönüllü staj yapayım dedim.izmir kemalpaşada bir fabrikada staja girdim.staj başlamadan önce satın alma departmanında staj yapabilceğimi söylediler.neyse pazartesi staj başladı beni üretim planlama departmanına gönderdiler onlarda ambara(depo).

depoda şefler yaptıkları işin tehlikeli olması nedeniyle bana hiç bi iş veremiyceklerini söylediler.tek yapacaığımın oturmak olduğunu söylediler.hakkatende öyle oldu tüm mesai saati boyunca boş boş oturdum.fabrikaya gitmek için sabahın 5:30da kalkıyorum vede ne birşey öğretiyolar nede iş yaptırıyolar.madem öyle bırakayım dedim.bırakırsam bir sorun olur mu acaba ? 3gündür gitmiyorum staja,ne ben aradım nede onlar arayıp sordular beni ?


 
öncelikle beni merak etmeyin diye mesaj atan stajyer :)

hiç bir şey olmaz, bir daha o fabrikada ya da grup şirketiyse bu şirketlerde çalışamazsınız. zorunlu staj da değilse tatilin keyfini çıkarın.
  • [silinmiş]  (28.06.13 15:19:39) 
staja başlamadan önce bütün bunları okudum :).herhangi bir sıkıntı olmaz demi.okul ödüyor sigortamı ceza falan almam umarım. hayır git çay getir,ne biliyim yemekhanede soğan doğra deseler onu biğle yapıcam o derece...


  • estalus  (28.06.13 15:31:02) 
bir şey olmaz merak etme.


  • [silinmiş]  (28.06.13 15:38:04) 
ben bir saat geciktim diye ortalığı velveleye verdiler geçen gün. aranmamak daha iyi galiba.
eğer iş yerindeki vaktinizi değerlendirmeniz mümkünse kitap / bilgisayar falan filan şeklinde bırakmayın bence. sonuçta ileride işinize yarar elbet staj yapmış olmanız.

  • okuyamıyom ben ya  (28.06.13 15:42:07) 
hocam depoda duruyorum ne bilgisayarı :) olsa zaten zaman geçer.kitap götürdüm ikinci gün forklift vede paketleme seslerinden kitabı bile okuyamadım o uğultu bile delirtir adamı öyle diyim.

salıdan beri gitmiyorum 1 kere bile aramadılar...
  • estalus  (28.06.13 15:49:51) 
Ayni okuldan mezunum. Bende bi staji yarİm birakmistim. Okuldan kimsenin haber olmadi. Sorun da cikmadi ve mezunum sikinti yok :)


  • only the strong survive  (28.06.13 15:54:12) 
ben kendi bilgisayarımla bir köşeye pısıp vakit geçiriyorum. depoda durumun nasıl olduğunu bilemedim tabii.
ben yine de gelecek açısından herkesin staj yapması taraftarıyım. diğerleri bırak dese de farklı bir görüş belirtmiş oldum, ziyanı yok.

  • okuyamıyom ben ya  (28.06.13 16:01:01) 
bende o yüzden daha birinci sınıfta staj yapmak istedim.ama ne birşey öğretiyorlar nede iş yaptırıyolar.boş boş oturdukdan vede sabahın köründe gidip hiç bişey yapmamak benim yararıma değil zararıma olur gibime geldi.


  • estalus  (28.06.13 16:35:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.