[]

Günlerdir geçmeyen kafa zonklaması

Merhaba
Normalde ayda belki bir kere baş ağrısı için hap içen insandım ben.2-3 gündür baş ağrımı geçiremiyorum.Öyle böyle bir ağrı değil kafamı elimle tutup çeviriyorum kafamı taşımakta zorlanıyorum öyle bir zonklama.Bu sabah 5 te kafamın ağrısına uyandım.Baya kafamın içinde bebek var tekme atıo.Apranax içiyorum ağrı hafifliyor yada geçiyor ama geçse de 3 saat sonra tekrar başlıyor.Yorgunluktan desem aşırı yorulmuyorum.Sıcaklar etkilemiştir seni deseniz pek etkilenmem ben sıcaktan.cam açmadan da uyuyabilirim şu havada.sorun o deil sanki başka birşey.Napıyım doktora mı gitsem?Gitsem hangi doktora gitmem lazım noroloji mi?



 
evet, bir nöroloji hekimine görünmen lazım.


  • nick konusunda kararsizim  (28.06.13 10:31:47) 
nöroloji polikliniğine gideceksiniz, sonuç olarak birşey çıkmayacak :)


  • fayfim  (28.06.13 10:33:35) 
fayfim
niye birşey çıkmasın.hastalık çıksın demiyorum tabii de herhalde bir ilaç verebilirler değil mi?

  • amusan  (28.06.13 10:36:04) 
şahsi tahminim kontrol amaçlı mr çekerler, ağrı kesici yanında kas gevşetici veya antidepresan verirler. ciddi bir durum olsa 3 gün sürmezdi diye düşünüyorum. gidin tabi yine de. ne olur ne olmaz.


  • fayfim  (28.06.13 10:39:41) 
zonklamayı okuyunca direk tansiyon geldi aklıma.
bir görünün tabi mutlaka, geçmiş olsun.

sebep bulunamazsa ve ağrı da geçmezse bi hemogram ve demir analizi de yaptırın.
baş ağrısı şikayeti ile gittiğim doktordan demir anemisi sonucu ile çıkmışlığım var da oradan biliyorum.
demir düşünce de yükselince de baş ağrısı yaparmış. kanda taşınan oksijen muhabbeti dolayısı ile vs...
  • neyleyim  (28.06.13 11:25:23) 
neyleyim
sağol ya doktora gidicem ama birşey aklıma takıldı.işyerinde klimanın altında çalışıyorum.tamam o baş ağrısı yapabilir ama gece gündüz devam ettirecek kadar çarpar mı adamı?

  • amusan  (28.06.13 12:12:07) 
ya son bikaç gündür gelen ani sıcaklar bende de yaptı o tür bişey. sıcaktan etkilenmezsin ama çok ani bir ısınma oldu. bir avmye girip çıkmak bile yaz aylarında bende tetikleyici olabiliyor.


  • kediebesi  (28.06.13 12:32:39) 
evet çarpar. klimalar düzenli temizleniyor mu?


  • neyleyim  (28.06.13 12:32:45) 
bilmiyorum ama zaten sorunlu bir klima.bazen soğutuyor bazen soğutmuyor.klima çarpması etkileri görülüyo olsa da tüm günü etkiler mi ki?


  • amusan  (28.06.13 13:17:43) 
etkileyebilir. zaten tüm gün iş yerindesiniz. akşama da yansıyabilir bu durum.
siz gene de "klimadır" deyip ihmal etmeyin.
korkmayın bir şey de çıkmaz ama içiniz rahat etmiş olur.
  • neyleyim  (28.06.13 13:23:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.