[]

bu aralar ps3 almak mantıklı mı?

ultra slim 12 gb buldum bir tane uygun. alsam mı diye düşünüyorum, ps4 tanıtılmamış olsa direk alırdım da, şimdi çok mu geç kaldık almak için? ps4 çıkınca çöp olmasın alet.

bir de bu 12 gb modellerin nasıl bir dezavantajı olabilir? sanırım uygun diskler varmış takabiliyormuşuz, bu durumda garanti devre dışı olur heralde değil mi?


 
nerden baksan 4 yıl götürür seni. mesela ps1'den 2'ye yaklaşık 5 sene rahat bi şekilde popüler oyunları oynayabilmiş, ps2'den ps3'ye gene bi 5 sene süregelmiş dönem var. fiyatı uygunsa al. sonuçta insanlar ellerindeki aletleri çıkarmaya çalışıyorlar. ps4 çıkınca birden insanlar alette değiştiremeyeceğine göre oyun üreticileri elleri mahkum kademeli geçiş yapacak.
mesela pes 2010'dan sonra ps2 için çıkmayacak denmişti 2014 bile çıkacağa benzer. elbette grafik kalite ayrı seçim.
Şahsen ben xbox olmasına rağmen ps1'i açıp halen winning eleven 6-7-8 oynuyorum.
  • emininsel  (28.06.13 10:24:11) 
12gb ne ya? 120 olmasın o? 12gb lık ps3 olduğunu hiç görmedim duymadım.


  • crucio  (28.06.13 10:41:33) 
bence alınır. hatta şu an kliksa'da çok uygun 160 gb 500 tl + 50 axess chip para.
www.kliksa.com

12gb aldım ben birkaç ay önce. zaten cd den oynuyorsun abi, yeterli yani. ama psn'den bir şeyler satın alıp, oyun indirmene yer olmuyor ki ben öyle bir şey yapmıyorum.

ben de sormuştum 12 gb yeter mi sorusunu :) www.eksiduyuru.com
  • ben yapmadim miki yapti  (28.06.13 10:58:37) 
korsan kullanmayacaksan ve psn'den oyun indirmeyeceksen yeterli.

ps3'ün en az 2-3 sene daha kullanılabileceğini düşnüyorum. gt6 gelecek, gta v gelecek halihazırda birçok exclusive oyunları da var zaten.
  • mattiadestro  (28.06.13 13:25:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.