[]

Marmaris çok mu kötü?

Marmaris merkezde denize sıfır otel buldum. Gitmeyi düşünüyorum arkadaşlarla gitsem sıkıntı değil de ailemle olacağım için hakkında birşeyler okuyunca sıkıntıya düştüm. Yok kabadayı ruslar var, rahatsız eden barzo tipler var, deniz pis gibi şeyler duydum, doğru mudur?

Ailemle gideceğim için pek o olaylara girişemeyeceğim ama allah aşkına fotoğraflardaki gibi hep 35-50 yaşında rus karılar mı var bu memlekette? Yok mu 20'li yaşlarında insanlar?


 
var tabii ki olmaz mı... barzolar da ruslara sarıyor zaten, size bize pek bulaşan olmaz :) marmaris merkezin denizi güzel değildir ama 10 dakika yürürseniz sitelerin denizi fena değildir, bi dolmuşla da içmelere gdiersiniz orası gayet şahanedir...


  • physcos physcos  (28.06.13 02:39:31) 
denizi kötüden kastınız pis olması mı yoksa taşlı olması mı?


  • maxilian  (28.06.13 02:46:17) 
denizin dibi çoğu yerde yosunlu. antalya'daki gibi berrak değil su. çok deniz aşığıysanız sevmezsiniz. ama idare eder yine. barzolar arada çıkabilir, ama siklenmiyorlar zaten. rahatsız etme durumları olmaz. alman var çok, ingiliz var. çoğu da ailece geliyor. ruslar zaten her yerdeler.


  • juninho77  (28.06.13 03:14:38) 
aynen denizi pistir. ama yok ben koylara gideceğim dersen, gayet keyif alırsın. onun dışında merkezinde denize girilmez yani.


  • soso  (28.06.13 03:16:28) 
Yarım saat mesafede turunç var. Şahanedir.


  • sehpa fx350  (28.06.13 09:09:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.