[]

Her masada mum?

Merak ediyorum olayı ne? Ülkede fark etmiyor dolusuyla mekanda her masada varsayılan.




 
eskiden elentrik yoktu memlekette. o sebepten o.


  • mea maxima culpa  (27.06.13 23:31:32) 
Eskiden beri elektirik olan yerlerde daha çok gördüm, o nasıl olacak?


  • christopher nolan  (27.06.13 23:34:27) 
mum dekoratif bir öge çünkü


  • tuborg yesili  (27.06.13 23:38:08) 
öncelikle (bkz: ambians)
sonrasında faydasal olarak düşünürsek belki eskiden sigara içildiği için mekanlarda, dumanı alsın diye başlanıp kalmıştır.

  • whoosie  (27.06.13 23:40:05) 
restoranlarda aksam yemeginde de masada bulunur. ortama bir tutam romantizm katar, sevdicegin gozlerinde mumun alazi parlar.


  • exlibris  (27.06.13 23:40:42) 
fadime temel ile ormanda dolaşıyormuş.
fadime demiş ki
-temel şu romantizme bak.
temel cevap eylemiş:
-nerededur, ağaçlardan göremeyrum..

mumlar da romantizm amaçlı. ama siz göremiyonuz sanki!
  • ben smyrna  (27.06.13 23:50:58) 
saisa.eu

gördüğün üzere mum ışığının spektrumunun görünür bölgesinin hepsi kırmızı tarafında. kırmızı ışık yaraları, izleri daha az, teni daha pürüzsüz gösterir.

ayrıca sürekli oynayan mum ışığı sabit ışığın görsek sıkıcılığını yok ederek detaylara odaklanmayı zorlaştırır.

son oalrak genel olarak kırmızının insanların psikolojisi üzerine etkisi hakkında bir sürü bilgi var bu da etkili olabilir.

bir restoranda bu tarz sebeplerden bir randevun iyi geçse o restoranı iyi hatırlar daha da gitmek istersin.
  • bubezleeb  (28.06.13 00:16:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.