[]

Tatil Sorusu

Merhabalar,

Kafa dinlemek, hayatın yorucu rutininden kaçmak için haftaya iki erkek arkadaş ufak bir tatile gitmeyi planlıyoruz. Yalnız daha önce böyle bir planımız olmadı hiç o yüzden nasıl bir yol izlesek tam bilemiyorum. Deniz kenarında Antalya, Marmaris gibi bir yerde her şey dahil bir otele gitmeyi düşündük. Bunun dışında alternatif olarak ne önerebilirsiniz? Veya önerebileceğiniz bir otel var mı?

Ayrıca ekşide şöyle bir şey gördüm (bkz: antalya'da otellere tek erkek alınmaması ). Ne kadar doğrudur bu? Böyle bir sıkıntıyla karşılaşır mıyız?

Edit. Eklemeyi unutmuşum Ankara'dan çıkacağız.

 
Yola nereden çıkacaksınız? Eğer istanbul civarındaysanız ve aradığınız şey deniz kum güneş ve sakinlikse saros körfezini tavsiye edebilirim.


  • dampire  (27.06.13 12:48:03) 
tıklık tıklım sahilde nasıl kafa dinleyeceksiniz. sessiz bir göl kenarında bir otele gidin ya da kamp yapın


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (27.06.13 12:56:09) 
mesele kafa dinlemekse bence assos tarafina gidin. bir dolu irili ufakli pansiyon var.


  • co2s2  (27.06.13 13:09:04) 
kaşı bi düşünün derim. kafa dinlemek için plajları merkezi otelleri mükemmel resmen. ve isterseniz gece için bi iki bar tarzı yeri de var. ama kaş genel olarak acayip huzurlu. eğer ilgilenirseniz bi iki otel önerebilirim.


  • yilki ati  (27.06.13 13:15:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.