[]

Protetin Tozu

Baya kilo verdim, vücut hacmini kaybetmeye başladı. Yüzme+evde ağırlık çalışmaya başlayacağım hafiften. Gün içerisinde çok az protein alabiliyorum. Fiyat/performans olarak en iyisi hangisidir?




 
boy kilo nedir. çok fazla kilo eksiğine varsa gainer daha yararlı olabilir. seriouss massı önerebilirim. illede protein dersen on %100 whey


  • hermann  (27.06.13 12:21:40) 
Kilo eksiğim yok, fazlam var hala.

1.84 87 kiloyum.
  • daddy  (27.06.13 12:25:48) 
kilo fazlan varsa protein kullanma.yağlanma yapar.kurban olim bi antrenör bul kendine herkes kullanıyo diye kullanma.


  • aşksız prens  (27.06.13 12:33:59 ~ 12:34:22) 
protein tozsundan korkulacak bir şey yok
amerikada almanyada adamlar süper marketlerin raflarından satın alıp tek seferlik içebilyorlar.

sana tavsiyem, karbonhidrattan -şekerden uzak dur una göre bir protein tozu seç
weider premium whey işini görür
  • opeth  (27.06.13 12:39:42) 
kafam daha çok karıştı.


  • daddy  (27.06.13 12:49:23) 
www.protein7.com

bu çok iyi. genelde stok bulunmuyor ama şu an alabilirsin.
  • cantstandya  (27.06.13 12:49:51) 
beslenme eksiği supplementle telafi edilemez. protein tozuna harcayacağınız paraya yazık.

kaldı ki evde ağırlık çalışırken protein tozu almanız biraz gereksiz. yok illa alıcam diyorsanız çok para vermeye gerek yok, bilindik markaların aşağı yukarı hepsi aynı.

www.protein7.com

işinizi görür.
  • giderbey  (27.06.13 13:25:28) 
doğal beslen. 1 kilo protein tozuna min. 100 lira verene kadar haftada 2 kg tavuk ya da hindi göğüsü al daha iyi olur. sabahta yumurta yersin ohh temiz. birde protein tozu yağlandırmaz. zaten müsabık olmayan sporcuların supplement kullanmasını oldum olası anlayamam. ama illa alacağım diyorsan nitrofull almada ne alırsan al. ben kullanmadım daha önce hayatımda besin takviyesi ama kullanan arkadaşlarım optimumdan çok memnun kaldılar.


  • lathspell  (27.06.13 17:51:42 ~ 17:53:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.