[]

akbil çıkartmak

Benimde olsun bi tane diyorum. Şimdi bunu çıkartmak için tam olarak istanbul'da nereye müracat etmek gerekiyor ve hangi evraklar isteniyor ? Ayrıca 1 gün içersinde çıkartmam mümkün oluyor mu ?

edit : Öğrenci değilim bu arada öğrenci akbili çıkartmam söz konusu değil.


 
ogrenci akbili cikartman gerekMiyorsa yapman gereken tek sey herhangi bir akbil dolum gisesine giderek depozito bedelini (5-6tl falan olsa gerek) vermek ve doldurup giseciden almak. bas bas harca.

edit: ogrenci akbili cikartman gerekMiyorsa kisminin "m" sini eksik yazmisim ve hicbiriniz uyarmamis. yaziklar olsun cik cik.
  • nochristrequiress  (05.03.09 00:35:28 ~ 00:56:01) 
öğrenci olmayanlar için de aynı şey geçerli.


  • beccaria  (05.03.09 00:38:35) 
ne güzel ya bende öterim dı nııı diye.. Peki herhangibir akbil gişesi verir mi bunu ? evrak gerekmez mi ? Atıyorum yenibosna metrosundaki akbil gişesinden anında alabilir miyim ? aslında atmıyorum en yakın o çünkü :)


  • joehigashi  (05.03.09 00:40:10 ~ 00:43:46) 
alırsın..
ama ellerinde olmayabilir..

var da olabilir..
git, bi akbil dolum gişesine akbil alıcam de al. :)
rengini seç.
  • vital  (05.03.09 00:41:58) 
yani kimlik dışında başka herhangibir evrak istemiyorlar mı ?


  • joehigashi  (05.03.09 00:52:53) 
kimlik de istemiyorlar yahu. o sadece öğrencilerin pasosu için gerekli. öğrenci akbil'İ daha az basar. o yüzden de akbili öğrencilerin pasosuna takarlar. bilet alırken nasıl kimlik vermiyorsan akbil alırken de kimlik vermiyorsun.


  • beccaria  (05.03.09 00:55:08) 
alt tarafı çoklu otobüs bileti alacaksınız. evrak falan gerekmiyor.
ver para al bilet. bu kadar

  • domine deyus  (05.03.09 00:57:31) 
yok gerek yok. zaten sadece akbil alacaksan (mavi kart falan kullanmayacaksan) kimliğe de gerek yok diretk o anahtırlaklardan alıyorsun, ama sen akbil değil mavi kart istiyorsun sanırsam ona da kimlik yeter.


  • abtash  (05.03.09 00:57:55) 
O anahtarlığa takılan şeye "akbil tomu" da deniyor. Ben de almadan önce çok hevesliydim. 4. Levent metro girişinden almıştım, bana bej renkli bir akbil verdiler. Bazı yerlerdeki tomların renkelri aşırı dandik olabiliyor.


  • okan  (05.03.09 01:34:56) 
6 TL ye (akbil dolduran) her beyaz İETT mobo'sunda satıyorlar.
İstediğin kadar yükle içine rahat rahat gez, indirimler oluyor onlardan faydalan.

  • girisimci ruh  (05.03.09 13:41:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.