[]

Acer aspire 5739G hakkında

Herkese selamlar ,
Uzun bir süredir kullandığım acer aspire 5739 G model diz üstü bilgisayarımda yolculuk sırasında küçük bir çarpışma oldu ve 3000 küsür kadar bad sector sorunu ortaya çıktı. Bulunduğum yerde uzun süredir kullandığım bir bilgisayarcı arkadaş yeni bir hard disk almamı önerdi( tamir seveneğide sundu), işte sorumda burada devreye girdi.
Bilgisayardan pek anlamam ve bilgisayarımdan memnunum , bana içerisinde western digital hard disk olduğunu söyledi ve yeni alacağım hard disikin de 320 lik olması gerektiğini anlattı , sizce içine hangi markanın hangi modelini almalıyım ? Bana 150-200 lira gibi bit meblağ olacağını söyledi , buna göre ne önerirsiniz ? Ve son olarak bilgisayarım için ssd hard disk olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.


 
ssd kullanabilirsiniz. western digital öneririm 2si laptopta olmak üzere 5 hdd kullanıyorum hiç sorun çıkmadı.
www.vatanbilgisayar.com fiyatlara bakabilirsiniz bunların hepsi uyar

  • cdiyez  (26.06.13 19:07:27) 
ssd çok farklı bir şey kesinlikle öneririm fiyatları baya pahalı ama ikinci el alabilirsin ya da sandisk'in ucuz modellerinden yalnız 120 gb civarı kapasitesi olur yüksek kapasitedekilerin alınacağı yok zaten


  • qazwsx  (26.06.13 19:43:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.