[]

merak (taksım civarına gıderken)

bir sorum var, merak edıyorum. sorup yatacagım:

taksım civarına gıderken - dırenıs ıcın, ıs halletmek ıcın, arkadaslarınızla bulusmak icin- korku duydugunuz oluyor mu tek basınaysanız?

ben baya tedırgın oluyorum, bes altı gun gezıye gıttım, gectıgımız cumartesı de meydandaydım, pazar da gıdecegım. ama tek basımaysam, bır arkadasımla bulusmak ıcın oradaysam, kalabalıkta degılsem kalbım pır pır edıyor.

boyle hısseden var mı?

 
olmuyo bana, taksim ve istiklal taraflarını pek sevmem ve önceleri dolaşırken tedirgin olurdum kendimi rahat hissetmezdim ama şu zamanlar çok rahat hissediyorum kendimi

hepimiz gezi içi sokaklara çıkmasak sadece internet ve tv başından izlesek bile bir travma geçiriyoruz bu bi gerçek
  • freebird5406_2  (26.06.13 03:17:07 ~ 03:23:19) 
ben tam tersine oraya gittikçe özgüven patlaması yaşıyorum, ekstra da cesaretli oluyorum bu süreçte.


  • aproximente  (26.06.13 06:39:08) 
Tam tersi. Biriyle buluşacaksam önceden gidip bir dolanasım geliyor. İyi hissediyorum kendimi resmen..


  • orange coffee  (26.06.13 07:24:56) 
korkunuzun sebebi nedir?

mesela ben biber gazı yiyip ölüm tehlikesi vs atlattıktan sonra açıkçası it gibi korkuyorum ama yine de gidiyorum. sonuçta tehlikeyi göz aldık da gittik.

ama normal zamanda arkadaşla takılmaya giderken korkmam tabii niye korkim?
  • kaputt  (26.06.13 08:39:11) 
aksine oralar daha bi güzel daha bi iyi geliyor bana.


  • seyduna6687  (26.06.13 11:19:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.