[]

bu adam bu kızlara kaç para veriyordur

www.facebook.com
Bir de çok saçma değil mi ,Adam kendisi baksa bu kadar yakısıklı değil ..ama sanırım çok zengin baksana 3 tane kızı çıkarıp kendini yakısıklı sanıyor ..



 
o kızların gerçek hali kıçımın kenarı. resmen sanayiye sokup kaporta cila tepeden tırnağa değiştiriyorlar, iğnesine silikonuna varana kadar hemde. yoksa onlar gerçekte güzel falan değiller.

al buda videosu hatta
www.odatv.com
  • manipülatör  (26.06.13 02:29:01) 
benim bildiğim parayla felan diil baya gönül bağı ile yapıyorlar o işi. bi ton aile var hatta kızımızın aklını yıkadılar diye gezen.


  • herp  (26.06.13 02:30:01) 
tahtakale'de bunların spotlarından bolca var.öyle çok bir şey de istemiyorlar.


  • ataturkist  (26.06.13 02:47:48) 
Ben de sekmelerde geziyordum aga bu nedir diye konu açacaktım duyuruya

OLAYIN ne olduğu konusunda bir fikrim yok
  • Fakin idiyıts  (26.06.13 06:40:58) 
adnan oktar başlığı altına yazmıştım ben bunu , zaman zaman değişen , her programda gözükmeyen kızlar , mesela very big cat you dediği kız ice ajansa bağlı amerikalı bir manken . yine programa çıkan 1-2 mankenle daha konuşmuştum. adnan hoca çağırıyor çekime sürüyle kızı , bir kaç tane ayı geçiyor karşılarına aradan karpuz seçer gibi seçiyorlar , parasını verip çıkarıyorlar programa. ama sabit duran bu garip kadınlar ne amaçla yapıyor bilmiyorum.

eksisozluk.com
  • dodi el ford  (26.06.13 09:37:54 ~ 09:38:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.